Като на филм: Родни и чужди звезди видяха новия Galaxy S8

Графа, Андре Токев и Поли Генова - фенове на новите технолигии
24 апр 2017 17:00, Александър Попов
0
Като на филм: Родни и чужди звезди видяха новия Galaxy S8
Снимка: PR

Новият флагман при смартфоните на Samsung - Galaxy S8, бе представен като на филм в киноцентъра в Бояна. Мобилният оператор Vivacom събра на едно място звезди от България и чужбина и ги потопи в един научно-фантастичен филм. Технологичното пътуване бе с водещ Лорина Камбурова, която подчерта новостите в смартфона - първият телефон с инфинити дисплей,  висока ефективност на иновативния 10 nm процесор, огромна памет, бавно изтощаване на батерията и бързо безжично зареждане, сканиране на ириса, невероятна камера за нощни снимки с автоматичен фокус, мултитаскинг дисплей.

С DEX станцията смартфонът с лекота се превръща в персонален компютър и дава свобода на своя притежател да превърне всяко място в работно.

А за да отговори на най-смелите очаквания, екранът на Galaxy S8 е с половин милион повече пиксели, което превръща изживяването в истинско кино.

В това се убедиха гостите на събитието, които имаха възможност да са първата публика на трейлъра на холивудската продукция “Hitman’s Bodyguard”, снимана в България. Трейлърът беше донесен лично от Люк Казънс – кастинг директор на най-новия филм с Никълъс Кейдж, който също се снима в киностудио New Boyana.

Сред ценителите на събитието бяха Графа със съпругата му Мария, Поли Генова, Димитър Павлов, екипът на холивудската продукция "211" с Никълъс Кейдж и др. Всички опитаха и от кулинарните шедьоври на шеф Андре Токев, който също се оказа фен на новите технологии.

Смартфонът е в продажба от 28 април, а домакините от Vivacom представиха и новите тарифи два месеца преди влизането на европейската регулация в сила. С тях българите говорят във всяка една страна–член на ЕС на цената на разговор в България и едновременно с това имат неограничен брой минути в мрежата на оператора, могат да ползват 4G, облачно пространство и до 45 канала TV GO.

Всички останали потребители ще могат да се сдобият с избрания флагман от 28 април.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации