Наша бизнес инициатива се цели в Европа

"Бизнес буря" предстои да бъде проведена в Лисабон
16 май 2017 15:15, Екип на Bloomberg
1
Наша бизнес инициатива се цели в Европа
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

"Бизнес буря" е бизнес конференция, която миналата година стартира в София. Мястото, форматът и програмата бяха много нестандартни. Основната разлика с всички останали събития в България и Европа като цяло е, че заложихме много на емоционалните преживявания и на начина на обучение на всички участници.

Така описа българската бизнес инициатива "Бизнес буря", която вече се насочва и на запад (по-точно към португалската столица Лисабон) предприемачът и бизнес консултант Темелко Дечев. Дечев гостува в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

"Първото нещо, което направихме в София, е да се адаптираме към т.нар. soft skills. Но сега в Лисабон виждаме нещо много по-назряло и много по-нужно в бизнес средите - това са изкуственият интелект, дигиталните умения. Също така цялото портфолио, нужно за развиване на бизнес – маркетинг, финанси, HR, и т.н.", каза още гостът в студиото.

Подробности за инициативата, както и дисекция на предизвикателствата пред предприемачеството у нас очаквайте вижте във видеото на Bloomberg TV Bulgaria.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари