Как един бизнес се превръща в успешен?

Последователност и ефективност – ключови за предприемача
19 май 2017 13:55, Екип на Bloomberg
8
Как един бизнес се превръща в успешен?
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Малко са компаниите, които към момента са узрели за идеята, че чрез по-ефективно управление могат да се справят по-добре. Това е естествената проблематика на предприемача. Това заяви управляващият съдружник на Forteam Consult Ивайло Илиев в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Ивайло Илиев представи събитието Клуб Investor.bg Предприемачество 2017, което ще се проведе на 30 май със специалния гост-лектор проф. Ерик Фламхолц, световноизвестният автор на "Стълбата на успеха" и президент на Managment Systems Consulting Corporation.

"Стартъпите смятат, че ако успеят първи да наложат добър продукт или висококачествен такъв, ще спечелят и ще се преборят за позиция на пазара", каза самият проф. Фламхолц в интервю за Investbook.

"Стремете се да бъдете лидер и най-добрият. Не най-големият, а възможно най-добрият. Ако изпълните това, вие ще бъдете лидер в определен аспект – независимо дали става въпрос за една ниша или голям пазар", категоричен е той за успеха на една компания. 

Повече можете да видите на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки "бизнес" много лесно се превръща в успешен с много наглост и дебели партийни и роднински връзки.
3
0
 
9
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 6 години
Много просто е всеки "бизнес " да стане успешен ! Просто трябва да формулирате всяко престъпление като "бизнес " А престъпниците като "бизнесмени " . Елементарен пример от най-ниско ниво. Млади мениджеи се занимават с странен ,но печеливш бизнес -берат си железа ! Ти да видиш ! В техните очи това си е печелишвш бизнес. Явно така е и в очите на държавните институции. А ето и новопръкнали се икономически мутанти са съгласни с новите "бизнесмени "
2
0
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
У нас рано или късно Васил Иванов те разкрива ,че си обикновен измамник на партийна хранилка.
1
0
 
10
 
! Отговори
илюминат-ренегат преди 6 години
Докато има МАФИЯ собственичка на държавата никога не може бизнеса да е печаливш! Или КИХАШ на мафията или безнесът ти е губещ!!!

Спонсорирани публикации