Канадец обижда служителите си – глоба 1000 лева

Казвал, че българите са мързеливи, наричал ги "идиоти", "госпожички"
Обновена: 30 май 2017 07:27 | 30 май 2017 07:23,
111
Канадец обижда служителите си – глоба 1000 лева
Снимка: flickr

1000 лв. глоба наложи Комисията за защита от дискриминация на канадски бизнесмен, защото непрекъснато обиждал служителите си, пише "24 часа".

Глобата за подобно нарушение е от 250 лева и може да стигне до 2000 лева, обясниха експерти от комисията. Канадецът не може да бъде изгонен от страната ни, защото е дискриминирал само работниците си.

Чужденецът с арабски произход системно обяснявал как всички българи са "мързеливи" и "от тях не ставало нищо". Той наричал служителите си "идиоти", "госпожички" и 15-годишни момиченца.

На мениджъра на екип във фирмата му писнало от обидите и подал жалба до комисията, защото повече не искал да чува как всички българи миришели. Той описал и случай с болнав колега, който бил нахокан с думите: "Вие, българите, не знаете как да се лекувате. Ние в Канада имаме много по-сериозни лекарства и изобщо не боледуваме".

Канадецът обжалва решението пред Административен съд в София-град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
31
 
! Отговори
Lan преди 6 години
Момчета, не се пенете - никакъв бой! Добре е направил мениджърът на екипа, НО сега е време всичките му работници персонално да си заведат дела за обида...:) Така ще му дойдат чудесно още глоби :)!
35
1
 
23
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
"Ние в Канада"Кои сте тия вие бе! Че Канада не фане да ви засили към далечния за нея изток, откъдето сте се пръкнали! Цър арапин от където мине се кафяво оставя!"всички българи миришели"На парфям, да! Не е като козе дърдонки, за да ти стане уа, ама се търпи!
34
0
 
18
 
! Отговори
28 за гюнай преди 6 години
Мерси гюнай, явно нищо не можеш да кажеш по въпроса, който ти зададох. Най вероятно си от тези с които вашата мама муркел напълни Германия и я унищожи. Но внимавай има видов ден и нещо може да запуши там.
33
0
 
16
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Ама го глобиха 1000 лева нали, много работния арабин-шеф:)
32
1
 
40
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Е толкова ли не се намери един в тази фирма да го свие в в някой ъгъл и да го посъветваУважението идва с достойнството.
31
0
 
28
 
! Отговори
Гюнтер ли? преди 6 години
Не е Гюнтер, а Гюнай - турски германец, или гремански турчин мириз.лив.
30
3
 
13
 
! Отговори
Гюнтер до 28 преди 6 години
Муахааа...кофти а?Хермански ром,ромски германец,марсианец тунизиец все тая..това е истината.Неграмотен прооофан си избирате с дружина немуподобни за правителство,и все ви е малко,пък ти ме наричай както ти доде.Меркел,перкел,те ще се оправят,но природна глупост няма ооравия!
29
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е
28
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не го кажете кой е този "канадец" и къде е шеф? Работлив арабин, това е виц, дори повече. Кой е виждал араб да работи някъде? И тоя се е помислил за безсмъртен. Тупаници е трябвало, здрави тупаници за да уважава.
27
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въобще сме си странни.
26
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Домързяло ги е даже да се занимават с него и са оставили таз *** работа на комисията. Еми може и да е казал истинaта, ама още не знае поговoрката. Ти се правиш, че ми плащаш пък аз ще се правя, че ти работя. Има време ще свикне.
25
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По този случай има една Езопова басня, където едни пътници се криели от слънцето под един чинар, и в същото време коментирали колко безполезно дърво е то.
24
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да разбера тази мания на всички да доказват, че не са мързеливи.В крайна сметка когато един шеф казва че си мързелив, това означава че той те е наел и цени това казачество в тебе, дори и да го нямаш ако го развиеш то ще ти плаща по добра заплата , просто човека си казва на какво цени в своите служители.Пък и мисля че ако някой иска от мен да бъда мързелив ,лесно мога да се развия това качество, стига да плаща добре.
23
0
 
25
 
! Отговори
Глоба преди 6 години
Глобата сега след обжалването трябва да му я качат на 2000. И при повторно провинение на 10 000. След това екстрадиране! Дано не ходи да подкупва съда!
22
1
 
20
 
! Отговори
поморие преди 6 години
Че моят шеф непрекъснато обижда...и е българин, и то в държавната администрация!
21
21
 
6
 
! Отговори
д-р Нинов преди 6 години
Дали не е бил прав?
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми трябвало е да го запишат с камера и да го съдят.От канадската фирма като разберат ще го уволнят моменталически и мишока ще си бега при неговите клошари на социални помощи.Те са като ***.Без разлика.
19
1
 
17
 
! Отговори
Заболя ма кръвнуту преди 6 години
До АнонименНе колега тука " мързеливите българи " му работят на този канадски арабел за без пари - това е !
18
1
 
34
 
! Отговори
Заболя ма кръвнуту преди 6 години
Този " арабски канадец " сигурно пере парите на Ислямска държава или Алкайда тук в България но нашите спецове спят или като Скотланд ярд чакат атентат та сега е само под наблюдение ........ арабин ми говори за мързел - боже божее ! Да не говорим че сигурно дава минимални заплати .
17
0
 
25
 
! Отговори
Работник преди 6 години
Като се сетя, че и Вожда така мисли "лошия материал" ама си го обичате, просто арабската е почитател и поклонник на Винету

Спонсорирани публикации