Канадец обижда служителите си – глоба 1000 лева

Казвал, че българите са мързеливи, наричал ги "идиоти", "госпожички"
Обновена: 30 май 2017 07:27 | 30 май 2017 07:23,
111
Канадец обижда служителите си – глоба 1000 лева
Снимка: flickr

1000 лв. глоба наложи Комисията за защита от дискриминация на канадски бизнесмен, защото непрекъснато обиждал служителите си, пише "24 часа".

Глобата за подобно нарушение е от 250 лева и може да стигне до 2000 лева, обясниха експерти от комисията. Канадецът не може да бъде изгонен от страната ни, защото е дискриминирал само работниците си.

Чужденецът с арабски произход системно обяснявал как всички българи са "мързеливи" и "от тях не ставало нищо". Той наричал служителите си "идиоти", "госпожички" и 15-годишни момиченца.

На мениджъра на екип във фирмата му писнало от обидите и подал жалба до комисията, защото повече не искал да чува как всички българи миришели. Той описал и случай с болнав колега, който бил нахокан с думите: "Вие, българите, не знаете как да се лекувате. Ние в Канада имаме много по-сериозни лекарства и изобщо не боледуваме".

Канадецът обжалва решението пред Административен съд в София-град.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя голям смелчага, май не е опознал много добре страната, щом не знае, че извън работа на тъмно няма шеф, няма работник, всички са равни
15
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам защо все още има хора да им работят на тия. Днес те ругае на сутринта си намира колата със спукани гуми или леко надраскана със остър предмет после случайно офиса му пламва и ще миряса.
14
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудо голямо.Някакъв си канадец си изпуснал нервите, и веднага се почна какви сме ние, какви са те.
13
15
 
19
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Хахаа... Супер!Арабски канадец обижда народа дал на света всички.галактики.Той не знае ли за великата ни история,не знае ли че Госппд е българин...ограничен човек,това все едно да обидиш македонец или усраинец.хаахаа.. Чета долу,много сте засегнати бе,избрахте си мутраа неграмотна да ви управлява,всеки ден ви """""" без вазелин отвсякъде,ама канадеца арабин ви е виновен за всичко!елементарни роби без достойнство сте вий!хахааа
12
26
 
5
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Истината боли
11
1
 
26
 
! Отговори
Теди преди 6 години
От работа до работа има голяма разлика -някои работят тежка работа зависи .Пък и няма право да обижда .
10
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте негова снимка и как се казва
9
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи трябваше да започнете с това, че е арабин а после да добавите, че има канадски паспорт! Чудя се само как са го търпяли, аз щях да го ошамаря още на първата реплика!
8
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
че сме българи и мързеливи и че повечето българи си миришат не е лъжа, но човек трябва да се научи на толерантоност и да действа по друг начин не с обиди!
7
6
 
11
 
! Отговори
Работник преди 6 години
Да, Галин има право, бъдете реалисти
6
1
 
39
 
! Отговори
Теди преди 6 години
И за какво се е домъкнал тук, да си отива в Канада по-добре, отколкото да вади душата на хората .Я да бяхме богата страна, нямаше да издевателстват така. Все българите виновни .
5
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо ново под слънцето ,бил съм свидетел как собственик на голяма фирма "храни " мениджърите си с половия си атрибут и ги псува на майка ,всичко това защото един от тях предложи решение на проблем различно от неговото , в последствие беше уволнен .Така , че в периода на дивия Бг капитализъм "е нормално " да се случва така .Както и е "нормално да се работи по " 230 часа.месечно за МРЗ .и да се натяква че получаваш голяма заплата.
4
3
 
63
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
Този а р а б с к и канадец чувал ли е колко сме примитивни и първосигнални и представя ли си се с потрошени кости? Само питам де....
3
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 1000 лв глоба тръгнал да обжалва.Е.гати бизнесмена.
2
49
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За лекарствата има право, тука са от Русия със изтекъл срок!!!!! все пак радев трябва да плаща на Путин!!!
1
1
 
81
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Арабски произход....с това да бяхте почнали! Кога най-после ще разберете, че паспорта не е гаранция за произход....немски араби...белгийски араби....сега и канадски...той и Салман Абеди е англичанин!Що ли не се съберат някъде мъжете на служителките му , и не го посъветват този на тъмно докато се напикае, и изходи в гащите.Арабин ще ми говори за мързел - това племе го е измислило!