Хампарцумян: Все по-доволни клиенти – тенденция в банковия сектор!

Някои от банките ще успеят да вземат завоя към "новото нормално"
13 юни 2017 20:25, Екип на Bloomberg
14
Хампарцумян: Все по-доволни клиенти – тенденция в банковия сектор!
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Тенденциите в банковия сектор са все по-доволни клиенти. Това е валидно и за ерата на дигитализацията. 

Това каза в специално интервю за Bloomberg TV Bulgaria главният изпълнителен директор на "Уникредит Булбанк" Левон Хампарцумян.

Живото включване бе осъществено по време на провеждащия се днес (13 юни) в столицата финансов форум "Иновации". Престижната среща на банкери и финансисти е организирана от асоциация "Банка на годината" в партньорство с УНСС.

"Самата дигитализация е средство клиентите да бъдат обслужени и да им се предложат продукти и услуги, които са по-добри", добави Хампарцумян.

"Банките са различни – някои са иновативни, други са по-консервативни. Някои от тях ще успеят да вземат завоя към "новото нормално", а някои други няма да могат", посочи още изп. директор на "Уникредит Булбанк".

Цялото интервю с Левон Хампарцумян вижте във видеото на Bloomberg TV Bulgaria


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този псевдодемократи,заедно с неговият "приятел"-Костов ,са за разследване и затвор за укриване на данъци,кражби в големи размери,и предателство към българският народ..,,,
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не теглете кредити.Вземате кредит за двустаен евтин коптор по софийските гета след 25 години им купувате едно ламборджини под формата на лихви.Вие джиткате със гнилият опел или стар голф и се радвате на дребните неща.Че ще си смените мокета.Ама не в целият апартамент.Ако не ви врътнат междувременно най-сладкият номер.Да сте си плащали 10-15 години след тва да ви вземат апартамента и да ви осъдят за да им плащате вноски до краят на животът си.Без да имате нищо.Но да дължите много.
8
0
 
4
 
! Отговори
До анонимен 6 преди 1 година
Не псувай, че се множат!
7
0
 
14
 
! Отговори
дядо Добри преди 1 година
Все по-алчни и по-нагли банкери - евреи и арменци.
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОЯ *** ЗА КАКВИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ БЪЛНУВА? АБЕ *** ТИ НА МОКРИ ВЕСТНИЦИ ЛИ СИ СПАЛ ИЛИ НА МАКЯТИ У ПУ.ТКАТА?
5
1
 
23
 
! Отговори
Naco преди 1 година
ДругарЮ, и на МАЛКИТЕ ДЕЦА в България стана ясно,че ТУК в страната ни ,НЕ може да има ЕДНОВРЕМЕННО,доволни КЛИЕНТИ и "бизнесмени"!? В България ЦАРИ ДИВ,ДИВ,ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ!!! НАРОДЕ????
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи като видя жив банкер, сякаш си виждам.......Отврат!!! Тази каста трябва да се закрие!
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вземат кредити от ес на 3 %,4% лихва и гърбят бг те на 13%-15%лихва +наказателните тройни лихви и хопааа апартамента ви курбан на частен съдебен,къща коли всичко...това е грижа за бг по български.Не припарвайте за кредити!Идете на строеж,но не вземайте кредит,ей тоя е в основата.
2
0
 
32
 
! Отговори
zeus преди 1 година
Вече няколко поредни години банките удвояват печалбите си, добре, че "доволните" клиенти със смъкнатите 10 кожи от гърба нямат оръжие...
1
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадлив миганин, който се прави на арменец.