Танцът на студена Канада с леката дрога

815 канадски фирми чакат лиценз за производство на марихуана
19 юли 2017 21:04, Екип на Bloomberg
6
Танцът на студена Канада с леката дрога
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

В момента не можем да прогнозираме с точност дали инвестициите в производство на марихуана ще се окажат печеливши, виждаме, че пазарът ще се развива. Това коментира пазарният анализатор Владимир Сиркаров в ефира на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Димитър Вучев.

"Има страшно сериозна активно на компании, които желаят да произвеждат марихуана, както за медицински цели, така и за свободна консумация. Само от началото на тази година над 10 са листваните публично компании. 51 фирми са взели лиценз за производство на марихуана, а 815 чакат за одобрение и за взимане на лиценз".

"Много компании са се насочили към този доходоносен бизнес, но друг е въпросът дали са разчели всички разходи, конкуренцията, както и неизяснената позиция в САЩ".

Как се отрази през април заявката на Канада за легализиране на марихуаната за свободно ползване върху цените на акциите на компании, произвеждащи медицинска марихуана? Как реагира САЩ? 

Повече можете да видите на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
Коноп, не марихуана! преди 6 години
Тези, които виете срещу марихуаната, знаете ли освен в медицината, каква роля може да има в индустрията? Тъпчат ни с какви ли не химии, а забраняват едно растение, свойствата на което са незаменими за цял списък от болести... прочее, не е дори лек наркотик. Прочетете какво е коноп и за какво може да се използва.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бизнесмените ще откраднат бизнеса на картелите и мафията.
3
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от както имат Социалисти на власт канадците изперкаха
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами сега със СЕТА,ще ви наложат това и на вас,хЪмеркански роби!Или си мислите,че това "животно" СЕТА е нещо по-различно от ТТИП!ОФци,оФци!Канадските корпорации до една са филиалЧета на хЪмерканските!Ама тъпо стадо,че не само аборигенско,ами и на цялата колония на СрАЩ,наречеан "ЕС"!
1
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Много компании са се насочили към този доходоносен бизнес,...майко мила -"доходоносен бизнес" ! от кога убийството на хората се превърна в бизнес ?тая планета трябва да се взриви из основи! как може във всичко да търсиш и да виждаш "бизнес" , "печалба" а от там и власт !? за какво е всичко това на тези, дето по цели нощи не спят, за да не допуснат възникването на "пропуснати ползи" ?! това хора ли са , изванземни ли са? не го разбирам това, откровено не го разбирам!

Спонсорирани публикации