Морето - "по-сладко" в края на август. Цените падат

В големите курорти с 10%, през септември с 50-60%
13 авг 2017 20:41, Петя Славова
24

В края на месец август започват намаленията за почивки на българското море. Цените ще паднат с 10% в големите курорти, а от средата на септември с 50-60%.

Заради по-ниските цени месец септември е предпочитан за почивки от много българи. От туристическия бранш са категорични, че през септември пакетите дори в най-луксозните курорти стават достъпни и за сънародниците ни.

В най-големия ни курорт Слънчев бряг първите намаления започват още в края на август. В хотелите с по-малко звезди двойна стая с ползване на безплатен паркинг, басейн и интернет варират от 65 до 90 лева, съобщава Bulgaria ON AIR.

Специални ценови пакети хотелиерите са предложили и за българските туристи покрай септемврийските празници. Традицонно почивката поевтинява най-рано на юг.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: морецениBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз предпочитам септември за почивка но предпочитам италианските затворени комплекси или в краен случай гръцките такива по островите.Цените са приблизително същите дори със самолет да пътуваш но чалгарията на бетономорието я няма за радост.
23
1
 
0
 
! Отговори
65 преди 6 години
До7_озверен(от вчера)Ти со абсолютен тъ п ак.То всичко бавно и тихо подкъпва с 20_30стотинки,ЧЕЗ и топлофикация ни дерат кожите,теб бирата ти скъпа.
22
0
 
3
 
! Отговори
Ох, сладко преди 6 години
До БалкантуристВ края на сезона цените падат и келнерите не надписват! Места колкото искаш...И при мисълта, че след тебе няма да има купон за пропускане ти олеква! Закрито!
21
0
 
1
 
! Отговори
Ot Stariq Nesebar преди 6 години
To za tova pochti nqma svobodni mesta v hotelite,zashtoto bill losho po chernomorieto.Plateni trolcheta probiti.KupilI Dog an I Mestan nqkolko baraki v Greece I 5 smeshni trola da spamqt po vestnicite.
20
2
 
7
 
! Отговори
Handel преди 6 години
До КрайМного си сбъркан, приятелю. От много отдавна цените в Гърция са приблизително равни на цените в големите ни курорти. Но пък разликата е светлинни години. А ако искаш евтин all inclusive семейство с деца - на третия ръкав на Халкидики има чудни оферти. И няма да ти сложат такса "стол", нито вчерашна шопска салата.
19
3
 
3
 
! Отговори
Handel преди 6 години
До АнонименДа бяхте ходили в Кавос на Корфу, нямаше така да мислите. А иначе Халкидики си е трагедия за нощен живот.
18
3
 
7
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
Колкото и да ви се струва странно - в Гърция или Турция излиза по-евтино, по-чисто, а обслужването въобще не може да се сравнява.. Пък почивайте където щете.
17
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига с тоя тиичен комплекс за малоуважаване на всяко нещо , което правим или притежаваме.. Миналия август бяхме 8 момчета и момичета компания в Созопол, половината бяхме студенти извън България , кой като мене дето е бил на Гърция на почивка или на бригада във Флорида, кой е бил ходил в Хърватска и т.н..Изкарахме си супер, факт е че нямаме тюркоазната вода на гърците, но пък откъм социални възможности и места за разходчици, както и плажна ивица сме перфектни...
16
6
 
8
 
! Отговори
тоя сайт преди 6 години
До КрайПродължавай да си ходиш на ***,нас не ни мисли! Повечето от средната ни класа почива в Гърция,Италия или Испания,а най-богатите са на Малдивите,Капщат или Акапулко.Всеки ходи където му е кеф,зависи от кинтите.
15
6
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
Бях на север след Балчик до с. Топола. Страхотни условия, добър хотел, добри кръчми, добри цени. Ходих и до Албена. В България може да се почива перфектно - 8-9 млн. чужденци го оценяват. При маляките за същото плащам по 2. В Гърция ходят богати българи и такива с дисагите и доматите и салама на плажа. Средната класа си ходи в България. Предполагам че в тоя сайт сте се богаташи.
14
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук от цял месец върви умишлена пропаганда срещу българското Черноморие,абе нали видях с очите си миналото лято,че и на северното и на южното Черноморие е добре,а наш приятел(немец) наскоро се прибра от почивка в Слънчев бряг и Несебър и беше възхитен от морето и Несебър.Престанете да пишете глупости!
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незнам, но с жената и детето на сядане правехме по 30лв и нагоре сметка, а скъсаните чехи седяха 6 човека на едно кафе.
12
9
 
1
 
! Отговори
Христо преди 6 години
Откакто дойдоха българите / от 01.08/, нашето Черноморие стана кошмар
11
6
 
11
 
! Отговори
bate goiko преди 6 години
аз нашето черноморие забравих, че го има ...
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и сега е сладникаво, също като шоколад, само на мирис не го докарва.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди влизане в Чревно море си слагайте презерватив. Може и два.
8
2
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
На морето с плаващите шишарки падали цените.. Не, благодаря!
7
1
 
14
 
! Отговори
Озверен преди 6 години
Не знам кое кога пада,но бира под 2,80-3лв не пих този сезон на нашето Черноморие(Равда-Несебър).Миналото лято беше 2,50 най-много.
6
2
 
8
 
! Отговори
Балкантурист преди 6 години
И какво? Ще доизяждаме от фризерите останките ли? То на връх сезона е една, че камо ли семтември. А от 10 дена 7 ще вали.
5
1
 
17
 
! Отговори
Хотелиер преди 6 години
Ако знаете през фебруари колко падат цените... И е тихо и спокойно. Идвайте.

Спонсорирани публикации