ЧЕЗ променя структурата си от 1 ноември

Целта е осигуряване на оптимални условия за клиентите
8 окт 2017 14:09, Анисия Иванова
2
ЧЕЗ променя структурата си от 1 ноември
Снимка: Дружеството

От 1 ноември "ЧЕЗ Електро България" АД, притежател на лицензии за доставчик на регулирания и свободния пазар, променя напълно структурата си с цел осигуряване на оптимални условия за клиентите си при либерализиран пазар на електроенергия, съобщиха от компанията.

Предприетите структурни промени идват след обстоен анализ и в пълно съответствие с изискванията на българското законодателство и ЕС, формулираща правилата, свързани с организацията и функционирането на електроенергийния сектор. Компанията ще остане част от Групата ЧЕЗ в България, се посочва в съобщението.

За клиентите от 1 ноември промените включват обособяване на отделни гишета във всеки център за обслужване на клиенти, активиране на специална линия на номер 070010010 само за въпроси, свързани с доставката на електроенергия и нов имейл адрес за комуникация с компанията: info@cezelectro.bg.

В процес на изграждане е новият сайт на дружеството, чиито дизайн ще осигурява бърза и лесна навигация, ясна визия и достъпност на информацията за клиентите. Сайтът ще е изцяло ориентиран към клиентите на дружеството, за които общуването онлайн е всекидневие.

Освен обществено снабдяване с електроенергия "ЧЕЗ Електро България" АД притежава и лицензия за "Доставка на електрическа енергия от доставчик от последна инстанция" с правата и задълженията на координатор на специална балансираща група.

От създаването си през 2006 г. "ЧЕЗ Електро България" АД винаги поставя във фокуса на дейността си качественото обслужване на клиентите, се отбелязва в съобщението. Дружеството е разработило и предлага на клиентите си значителен брой модерни услуги, сред които електронна фактура, sms проверка на сметка, sms известяване при неплатено задължение, дистанционно обслужване, безкасово заплащане на сметки.


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Към кои ще минаваме а дано не ги продадат пак на тия чехи
1
3
 
14
 
! Отговори
Тато из Правец преди 1 година
Народни изедници !!!