Пътната агенция избра изпълнител за тол системата

"Капш Трафик Солюшънс" има 19 месеца срок за работа
18
Пътната агенция избра изпълнител за тол системата
Снимка: архив, Ройтерс

Консорциум "Капш Трафик Солюшънс" е определен за изпълнител на обществената поръчка за тол системата, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Тя ще бъде на база изминато разстояние за превозни средства с обща технически допустима максимална маса над 3,5 т (тол) и на база време за леките автомобили с обща технически допустима максимална маса до 3,5 т (електронна винетка).

Председателят на Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Дончо Атанасов е подписал решението за класиране на участниците в процедурата и определянето на изпълнител на обществената поръчка.

Класирането на участниците, съгласно обявения критерий за оценка "Икономически най-изгодна оферта", е следното:

"Капш Трафик Солюшънс" - с комплексна оценка 100 точки;
Консорциум „Тол България“ - с комплексна оценка 74,27 точки.

Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 19 месеца. Изграждането на тол системата ще бъде за сметка на избрания изпълнител. След успешното й внедряване инвестицията следва да се възвърне чрез събраните приходи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
СВИНСКИ ЧЕРВА=ГЕРБ преди 6 години
ОТНОВО СХЕМА. ТУК ТОПЛАТА ВРЪЗКА С АВСТРИЙСКАТА ФИРМА Е МЛАДЕН МИХАЛЕВ - МАДЖО, ПРЪВ ПРИЯТЕЛ НА БОКО ГЛАВОКА. НЯМА ПРАЗНО ПРИ МУТРИТЕ. ГРАБЯТ, НЕ СЕ ШЕГУВАТ. ПАК ПАРИЧКИТЕ ЩЕ СА ПРИ МУТРАГЕНА. ВЯРНО САМО %-ТИ, НО И ТУК Е ОРТАК В ПЕЧАЛБАТА. ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, А НЕ КАКТО ЗАМЕТОХА СЛУЧАЯ С МУТАФЧИЙСКИ - ОТРОВИХА ГО, ВЗЕХА МУ ОРЪЖЕЙНИЯ БИЗНЕС И ТУРИСТИЧЕСКИЯ, СЪЩИЯ ТОЯ МАДЖО И ОРТАКА МУ. БОКО И ПЕЕВСКИ СА ЗАМЕСЕНИ В ОПИТА ДА ОТКРАДНАТ ДУНАРИТ И ДА ЗАТВОРЯТ КРЪГА С ТЪРГОВИЯТА С ОРЪЖИЕ.
14
1
 
1
 
! Отговори
KONSTANTINOW преди 6 години
АЗ ЛИ СЪМ ГЛУПАВ ИЛИ МЕ ПРАВЯТ НА ТАКЪВ?ПЪРВО ТОЛ ТАКСА ЩЕШЕ ДА Е САМО ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ,ПЪК СЕГА ПИШЕ ЗА ВСИЧКИ.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каже КОЙ ще е подизпълнител..........ХА-ХААвстрийци няма да дойдат да работят в Бг.На Щрабак им падна покрива на Аерогарата, ЗАБРАВИХТЕ ли?!
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези са австрийци колкото аз съм марсианец.В Бг освен някой заблуден италианец в селското стопанство и някой германец работещ на ишлеме друг нямам да дойде.Офшорки с подставени собственици (контролирани от КОЙ, Боко или някой друг схемаджия) други "нвеститори" НЯМА.
11
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво излиза- който спазва ограниченията ще е прецакан (както почти винаги става с изпълнителните), а който си кара с 200+ ще плаща едно голямо нищо.
10
0
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Не Поморие, а Крайморие. Там беше заводът за цигари, ама Емил Райков май от доста години не диша, та да има свидетели.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като си счупим колата на гърбавата магистрала към кой да имаме претенции. Към Австрийците или към съответната община"?
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да имаш клиенти се държи на тях а не като една фирма де гледа да си изгони 15 годишни абонати едва ли не и отнемаи къде само в българия може да го има
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой може ли да каже поради каква причина ще правим австрийците играчи,а??Вдигнаха магистрала и правят ремонти с парите от нашите данъци,плащаме си винетка,плащаме си акциз на горивото част от който отива отново за пътища,плащаме си общински данък с част от който общината поддържа общинските ни пътища и .....хоооп идват австрийците и за 5 бараки с бариери им подаряваме обслужване на магистрала!!Да,ама само за събиране на пари и износ на печалба,ремонта и поддръжката отново ще е на наш гръб!!
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фирмата е същата, която фигурираше в хакнатия от АПИ документ. Който агенцията твърдеше че е фейк. Фейк, ама се оказа истински документ.
5
0
 
12
 
! Отговори
anon преди 6 години
Е то не е описан най-важният параметър на договора? За колко години е концесията на тол системата на изпълнителя? Колко ще инвестира и колко се очаква да вземе?
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едните плащат на км, а леките коли на време? Това какво ще рече ... с винетки ли ще карами или как
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...и на база време за леките автомобили... това как да го разбирам, че ще трябва да караме със 140 при всякакви пътни условия и да не спираме за почивка така ли? Или просто, дали имаме годишна винетка (вече електронна)? Само дето при втория случай трябваше да е използван терминът срок, а не време!
2
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква тол система с тая магистрала, нагъната като плисирана пола.
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ооох котьо. Суджука дано може и има време да ги харчи,че с туй кръвно,хоп и гушнал букета. А и не му е много спокойно, днес се се ослушваше на заседанието съвета по нац.сигирност ,като глух пеевски в мамули. Притесняват го темите за корупция, потят му се дланите. То Поморие, сик, ипоня и ред други.

Спонсорирани публикации