Ангелкова за премахването на обектите от плажа: Не подкрепям!

Предложението е да се уеднакви архитектурата им, разясни тя
31 окт 2017 15:25, Анисия Иванова
12
Ангелкова за премахването на обектите от плажа: Не подкрепям!
Архив: Булфото

Министърът на туризма Николина Ангелкова е против цялостното премахване на преместваемите обекти от плажовете.

В Русе тя бе помолена да коментира изпратеното вчера отворено писмо от работодателски организации, които се обявяват против пълното премахване на преместваемите обекти от плажовете.

Още по темата

Ангелкова обясни, че в законопроекта на министерството няма такива предложения. "В хода на междуведомственото съгласуване дойде такова предложение, което със сигурност трябва да бъде дискутирано, защото това е една изключителна крайна мярка, която не подкрепям", каза министърът.

По думите й предстои до десетина дни да се организира дискусия, за да може Министерството на туризма да даде платформата, върху която да се обсъдят всички постъпили становища по време на общественото обсъждане.

Тя обясни, че предложението в законопроекта е да се уеднакви архитектурната визия на преместваемите обекти, т.е. да се създаде много добър облик, както е в курортите в Испания, Франция, Португалия.

"Смятам, че това е правилният начин, отколкото да има драстично премахване на всички преместваеми обекти", заяви министърът, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поставяеми от край до край. Музиката сватба от всичките различна. Ушите плачинки, главата бомба и това не е на слънчев бряг, а от по уж тихите местенца. Верно плажа шест, момчето с такса чадър и шезлонг шест, но мерси! И аз исках да си почивам на в бг, направихме го. Децата научиха от DJя какво е П..а к..р д0пара, мерси Ангелкова, но няма да повторим.. За същите пари следващата почивка пак в пик сезон извън Бг си беше направо отлично. Поне там каките не си свалят банските за 100 лв.
10
0
 
0
 
! Отговори
Румен преди 6 години
смях,смях...цяло лято гониха плажуващите с хавлиите от плажа,че рушали дюните,цяло лято ровиха по палатките на къмпингите...зер,сега как ще махаме заведения,магазини и цели хотели от плажа...ама,моля ви се!ако направи това и от утре няма да е министър...идете вижте вилата на Марешки къде е на плажа,кво пишете глупости..премествяеми обекти,че тя и Земята се движи,бре орааа!
9
1
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Лесна работа,само един архитект и само една фирма изпълнител от край докрай и хармонията е налице.
8
0
 
5
 
! Отговори
meh преди 6 години
Да се оеднакви визията... ъъъ собствеността имаше предвид... - една едра (шишеста?) снага да ги изравни в портфейла си.
7
3
 
20
 
! Отговори
miko преди 6 години
Тоз катър Ангелкова какво очаквате да измисли. Ангелкова - защитник на мутрите и мафиотите, купена от тях.Добре, че е Валери, че нещо позитивно да се случва по курортите ни!
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодаря за новината! Очаквах я с нетърпение! Ангелкова е топ оф дъ топ! Яка ***! Бие всички останали калинки. Никоя не може да и стъпи на маникюра.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** как така ще махаме наши хора а г-жо министър, а далавери тихтото вице направо да живее до кофите за смет.
4
1
 
20
 
! Отговори
Симеон Валериев преди 6 години
Жената е зела едни пари как да забрани или събори некви там капанчета-айде моля ви се-парите са зети и ся ше слуша!
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва всичко на 3 км навътре от морския бряг да се събори, да останат разбира се само комплекс "Лазур" и тем подобни.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво стана с логoто и конкурсите дрогарко Ангелкова ? Такава умна и достойна министерка, а 10 години чакаме едно лого изхарчиха се oгромни суми пари, нито пари нито лого ? Дали да не пием една студена вода и да изядем по един евро-суджук по случая ?
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво не подкрепяш па ти *** "убавице"къде си видяла курорти с претенция че не е бедняшки НА ПЪРВА ЛИНИЯ такива пластмасови павилиони и "заведения",ако ги има на ТРЕТА ЛИНИЯ ТРЯБВА ДА СА!!Не одобрявала тя,ЗАЩОТО ТИ ПЛАЩАТ НАЛИ!!КЛЯФКА.

Спонсорирани публикации