Балканите - ключови за политиката на НАТО спрямо Русия

Илия Лингорски пред Bloomberg TV Bulgaria
6 ное 2017 15:46, Екип на Bloomberg
80
Балканите - ключови за политиката на НАТО спрямо Русия
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Сърбия няма да бъде оставена от НАТО да наруши монопола на алианса по отношение на сигурността в Европа. Не може да бъде допуснато Сърбия да бъде плацдарм във военноотбранителен план на конкуренция между Русия и НАТО.

Това каза в ефира на Bloomberg TV Bulgaria финансистът Илия Лингорски. Той също така бивш финансов заместник-министър и настоящ председател на българската секция на Лигата за икономическо сътрудничество.

"Именно това ще определя в бъдеще политиката както на САЩ, така и на останалите страни членки на НАТО в ЕС", посочи гостът в студиото.

"САЩ ще водят все по-активна политика в региона на Балканите, която ще бъде доминирана от интересите на НАТО по отношение на запазване и разширяване на монопола върху сигурността от страна на алианса в региона. Това не е рубеж, от който НАТО ще отстъпи поради каквито и да е причини", категоричен бе Лингорски

В разговора бе засегната подробно темата за киберсигурността, както и за разширяването на санкциите срещу Кремъл от страна на Съединените щати. 

Повече можете да видите на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЗИ ОТКЪДЕ ТОЧНО СИ ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТАТА?
25
6
 
14
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Винаги ги е имало предателите сред нас - евреина предал Търново на турците, събранието в Оборище , поп Кръстю и колко още? Новите предатели се виждат сега - четем ги по нета всеки ден! Само една държава се вдигна да ни освобождава от Османското иго - Русия!!! Всичко друго е лъжа! Каквото и да говорят сега против нея,всеки истински българин никога няма да забрави това! На Шипка бяхме рамо до рамо...
24
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България с цивилизования свят. Сърбия да продължава да затъва.
23
4
 
1
 
! Отговори
до 20 преди 6 години
Това, което ТИ не знаеш, е че децата им имат университетско образование както в родината си, така и на запад. Докато ти си мислиш, че те имат само на запад ;)Разликата е от земята до небето.
22
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-накрая и ние да сме на печелещата страна.
21
7
 
12
 
! Отговори
Този пък преди 6 години
Лингорски май иска да застане с калашник срещу Рисия. Ще бъде само той и няколко изкукуригали прислужници.
20
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесно, нашите интереси съвпадат с американските.
19
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кутевчето с 20 ника забравя че децата на всички червени олигарси у нас и в Русия учат и живеят в "загнилия " Запад и в Щатите а не в Русия. Що така?
18
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милошевич започна етническа чистка в Югославия срещу Косово, Хърватска и Босна и американците направо размазаха сърболята въоръжени с руско оръжие. Прехвалените МиГ 29 не успяха да свалят нито един "таралясник " Ф 16 но загубиха 6 уникални и безаналогови Мига и Милошевич го заболя сърцето на съда в Хага.
17
9
 
18
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
АМЕРИКАНСКИТЕ *** ВЪН ОТ БАЛКАНИТЕ! ТЕ БОМБАРДИРАХА МИРНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СЪРБИЯ,РАЗПОКЪСАХА ЮГОСЛАВИЯ НА МАЛКИ ДЪРЖАВИЧКИ ЗА ДА МОГАТ ПО ЛЕСНО ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ И МАНИПУЛИРАТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ СЕ ИЗБИХА САМО ЗАРАДИ БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ НА АМЕРИКАНСКИТЕ АГРЕСОРИ.
16
9
 
10
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Лингурски е сред любимците на фонда за борба с Руската пропаганда... Другият е Васко, експерд енергиен и Василев(нещо средно между експерд и откровен русофоб)!
15
3
 
7
 
! Отговори
шегаджии преди 6 години
Разправят ще пускат ферибот Севастопол - Варна - за 6 минути пристигал.
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
затова ли братята американци ни заредиха с турски танкове ахаххахахпрост, по-***, велик демократ!
13
6
 
20
 
! Отговори
Б преди 6 години
ето това е плана на юдо-масоните - да ни хвърлят за пушечно месо срещу Русияа през това време те ще гледат отстрани как братя славяни се избиват народен съд и безило за гадната евреиска шайка на Соломон Паси !!!!
12
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да правят САЩ и Русия, едно е хубаво да знаят, България е имало преди да се появят руската и американската империи, България ще я има и след като тези империи се разпаднатБългария над всичко
11
11
 
20
 
! Отговори
хаха преди 6 години
До АнонименТочно така Анонимен 9 . Русия е проходила всички маршрути от Москва до Париж . И пеш по наполеоново време , и с танкове по хитлерово време. Само тукашните *** си мислят, че нещо се е променило. САЩ така ще ни "оправят" че още 100 години няма да се оправим. Гаранти на сигурността бяха и в Ирак и в Либия и къде ли не. Още стоят "оправени" там.
10
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този как си представя, че натовски ботуш ще стъпи в Сърбия. Колкото и да ги прикоткват с евросъюзи и други "изкушения", те хората не са слепи виждат нас на какво сме заприличали и не искат и те да горат в котела. Българи сами сте си виновни за съдбата на децата си. С право сърбите се обръщат към вас с обобщителното "***", вие от европейшина им казвате, че правилното ило роми.
9
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поляците, Францухи. Германците ...Те искаха да завладеят Русия.Сега - американците.Резултатът - предвидим
8
12
 
17
 
! Отговори
ДжО1984 преди 6 години
Този (и някои от нас) ако е забравили бомбите от 1941-1944г, то сърбите не са забравили техните от 1999г!
7
13
 
15
 
! Отговори
Кр преди 6 години
Илия Лингорски...Този човек иска война. )))