Балканите - ключови за политиката на НАТО спрямо Русия

Илия Лингорски пред Bloomberg TV Bulgaria
6 ное 2017 15:46, Екип на Bloomberg
80
Балканите - ключови за политиката на НАТО спрямо Русия
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Сърбия няма да бъде оставена от НАТО да наруши монопола на алианса по отношение на сигурността в Европа. Не може да бъде допуснато Сърбия да бъде плацдарм във военноотбранителен план на конкуренция между Русия и НАТО.

Това каза в ефира на Bloomberg TV Bulgaria финансистът Илия Лингорски. Той също така бивш финансов заместник-министър и настоящ председател на българската секция на Лигата за икономическо сътрудничество.

"Именно това ще определя в бъдеще политиката както на САЩ, така и на останалите страни членки на НАТО в ЕС", посочи гостът в студиото.

"САЩ ще водят все по-активна политика в региона на Балканите, която ще бъде доминирана от интересите на НАТО по отношение на запазване и разширяване на монопола върху сигурността от страна на алианса в региона. Това не е рубеж, от който НАТО ще отстъпи поради каквито и да е причини", категоричен бе Лингорски

В разговора бе засегната подробно темата за киберсигурността, както и за разширяването на санкциите срещу Кремъл от страна на Съединените щати. 

Повече можете да видите на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ ще водят все по-активна политика в региона на Балканите, която ще бъдедоминирана от интересите на НАТО по отношение на запазване и разширяванена монопола върху сигурността от страна на алианса в региона.Тия имат стратегията на мутрите от 90-те, ако не им плащаш да те "пазят" ти унищожават бизнеса. Колата, ако не е застрахована при тях ти я крадат и т.н.
5
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демек, човекът ви гарантира, че ще сте официално прифронтоваци. Не знам, с тия 3 фланга де трябва да пазим, а и молдовците могат да ни отворят четвърти. Тежки години идат за натовския полигон БГ.
4
8
 
24
 
! Отговори
хаха преди 6 години
Абе Лингорски, откога икономистите се занимават с военна стратегия? НЕ СЪРБИЯ, България ще бъде плацдарм на кофликта на НАТУТУ с Русия. Виж къде се намира! Ха сега познаъ защо Нато искат само тренировъчни бази на наша територия? Изучават бъдещия театър на военните действия - затова! Тук ще падат бомбите на двете страни. Ади гледай си сметките и балансите
3
11
 
33
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Нашите интереси никога не могат да съвпадат с тези на САЩ.... САЩ искат заона на нестабилност на границата с Русия. Ние искаме обратното. Докато се водим от техните нище продължаваме да изчезваме бавно но сигурно......
2
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЕ И ТОЯ ЛИГОРСИ УЖ ФИНАНСИСТ,А ПЪК СЕ ИЗВЪДИЛ (ЕКСПЕРТ) ПО ВСИЧКО И ЗАТОВА И СИГУРНО (НЕ)ЗАВИСИМИТЕ НИ МЕДИИ РЕДОВНО ГО КАНЯТ СЪЩИЯ ДА СИ ИЗЛИВА КАШЕРНАТА ПОМИЯ ПО АДРЕС НА РУСИЯ.
1
12
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ ще водят все по-активна политика в региона на Балканите, която ще бъде доминирана от интересите на НАТО по отношение на запазване и разширяване на монопола върху сигурността от страна на алианса в региона.Бог да ни е на помощ, защото нашите интереси не съвпадат с тези на САЩ.

Спонсорирани публикации