Да изядеш тортата на друг, да платиш глоба... 500 лева

Живко от Шумен излапал парчето на клиентка без да се церемони
14 ное 2017 09:15,
51
Да изядеш тортата на друг, да платиш глоба... 500 лева
Снимка: flickr

34-годишен мъж от Шумен е бил арестуван в неделя следобед в Шумен за изяждане на чужда порция в местно заведение, съобщи говорителят на ОДМВР Ася Йорданова.

Лакомникът е оставен в ареста за срок от 24 часа, като са му съставени два акта, но не заради изядената торта, а за съпътстващи нарушения.

Според очевидци случаят станал в популярна сладкарница в търговски комплекс в Шумен. В ранния следобед на втория етаж на комплекса се появил 34-годишният Живко Т. Мъжът не бил пиян, но поведението му не било и съвсем адекватно.

Обикалял от маса на маса, накрая седнал до млада дама, която си била поръчала торта и безалкохолно и безцеремонно посегнал на сладкиша й. Първо отхапал малко, а после изял цялото парче, пише "Монитор".

От персонала на сладкарницата забелязали, че става нещо и натиснали паник бутон. Пристигнали гардове на компанията, която пази заведението, а те в 14:10 се обадили в полицията с молба за съдействие от полицейски екип.

След като дошли униформените Живко Т. поискал да избяга и да осуети полицейската проверка. Ченгетата обаче го задържали и дори го завели на лекар, но в болницата медиците преценили, че е адекватен и не се касае за психиатричен случай.

Живко бил изпратен да преспи в килиите на районното, а полицаите му съставили два акта - по Закона за МВР и по Закона за българските документи за самоличност.

Според полицейската практика парчето торта ще струва на лакомника минимум 500 лева - толкова е долната граница на глобите по Закона за МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
7
 
7
 
! Отговори
изядоха ми десерта! преди 6 години
Някой изял тортата(представям си какво количество е била тая торта) на момиче, което стояло и гледало, докато му я ядат!!! и персонала натиснал паник бутона!!! Тоя паник бутон за нищо го нямат, какво се е случило, че паник бутон натискат? Дошли охранителите и защо не накарали Живко да си плати тортата? И О, голямото престъпление! Извикали полицията. Защо я викат за такава глупост?Тия по заведенията и по магазините натискат паник бутона, даже ако някой не им е симпатичен или ги е погледнал лошо!
38
1
 
4
 
! Отговори
уууууууууууу преди 6 години
Ни мъ интерисува за тея пари тая трябваше и една *** да му извърти в заведението .500 е една заплата бе лилипутки !
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 47 Анонименхапваш и плащаш 500 лева)
36
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тортичката изглежда апетитно и аз бих хапнал една;)
35
0
 
6
 
! Отговори
до 33 бай х преди 6 години
Малко си в грешка ако си мислиш, че ако убиеш човек ,ще ти дадат условна присъдаПравото на условна присъда струва пари , и не е 500 лева, Много нагоре.
34
0
 
2
 
! Отговори
греб преди 6 години
суджука е за наши хораза вас няма
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е У РЕД С ГЛАВАТА НО НЕ СА ИСКАЛИ ДА ГО ПРИЕМАТ ЩОТО ТОВА ЗНАЧИ РАЗХОД И ТРЯБВА ДА ГО ГЛЕДАТ!!!!ЗАТОВА ЛУДИЯ СА ГО ПИСАЛИ НАПЪЛНО АДЕКВАТЕН :DЧЕСТИТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГРАБ НАПЪЛНО СЪСИПАЛИ ФИНАНСОВО БЪЛГАРИЯ!!!
32
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НАКАЗВАТ ГО ЩОТО СЕ Е ОПИТАЛ ДА ИЗБЯГА МОЖЕ И ПОДОБНИ НЕЩА СВЪРЗАНИ С МВР!!!ИНАЧЕ ЗА ТОВА, ЧЕ И Е ИЗЯЛ ТОРТАТА Е МНОГО СЛОЖНО ЩОТО ДО 20 ЛЕВА МИСЛЯ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОВДИГА ОБВИНЕНИЕ ЗА КРАЖБА!
31
1
 
6
 
! Отговори
Моля??? преди 6 години
До УУУУУУУУУУУУУУКато срешнеш някакъв неадекватен го покани вкъщи и го нахрани. Не толерирай хулиганството и простотията.
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Законова 37Какъв ти е коментарът? Да седна в теб в ресторант и да ти изям порцията, може да дойда да преспя у вас? Това нормално ли е? Не се излагайте. Тук се касае за наркоманска постъпка или хулиганство, да го подминем и да го даваме за пример ли?
29
5
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Малко са му 500 лева глоба на този. Щом е имал пари за синтетична дрога преди това. Никой не може да си позволява да прави циркове и да притеснява хора. Луд, болен или дрогиран да си носи последствията.
28
5
 
8
 
! Отговори
Законова преди 6 години
неадекватност. Имаше фраза: за кокошка няма прошка, за милиони няма закони! С това се изчерпва целият коментар!
27
4
 
9
 
! Отговори
УУУУУУУУУУУУУУ преди 6 години
Е па тая защо не го е почерпила човека е нямал пари за торта .То бива ама заведението като са го видяли че е гладен да го нахранят поне .Съвсем изпляскахте бе кучета и котки храните а хора не .
26
1
 
8
 
! Отговори
Няма хляб - яж пасти преди 6 години
Сигурно Живко е нямал пари за хляб и е чул съвета на Менда Антоанета, който няма хляб да яде пасти.
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако предложиш да почерпиш торта, това е сексуален тормоз. Какъв друг начин остава да се запознаеш с девойка - да и нахапеш тортата.
24
1
 
26
 
! Отговори
бай х преди 6 години
500 лв за тортаа за убийство условна присъда
23
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека е искал кекс и си го е осигурил без да се церемони. Не разбирам, уж жените харесват мъже с директен подход и т.н., а сега проблеми. Женска му работа, в главите им бръмбари дори няма.
22
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разказвайте ми че българите не били дебилни!
21
21
 
5
 
! Отговори
Фиорентина преди 6 години
Да ги у сладкарницата нали ако не я продадат тортата е хвърлят в кофата или я рециклират.Ще ми натискат паник бутон-а . *********
20
4
 
16
 
! Отговори
бла,бла преди 6 години
Поздравления за полицаите! За мен те са едни ТОП ченгета!

Спонсорирани публикации