Млади и модерни: Победителите на винените Оскари

За най-добра изба на България бе избрана New Bloom Winery
Обновена: 20 дек 2017 20:51 | 20 дек 2017 20:43,
4
Млади и модерни: Победителите на винените Оскари
Снимка: New Bloom Winery

New Bloom Winery грабна приза "Златната изба на България" в едноименния конкурс на сайта exporter.bg. Наградата получи един от най-авторитетните български енолози Владимир Влъчков. Специалната статуетка със златно покритие на Онник Каранфилян му бе връчена от заместник-министъра на икономиката Лъчезар Борисов на специална церемония във вторник вечерта в Народния театър.

Конкурсът "Златната изба на България" се провежда за трета поредна година. Победителите се определят чрез онлайн гласуване.

"Избрахме гласуването чрез платформа в Интернет, защото младите и активни хора на България, които формират винената култура у нас, са там", сподели главният редактор на сайта Димитър Дженев по време на награждаването.

Млади и модерни: Победителите на винените Оскари
Снимка: New Bloom Winery

"Целта на конкурса е да популяризира новите, модерни изби на България, които произвеждат висококачествени вина и развиват модерен винен туризъм в страната ни. Много от тях имат вече колекции от международни призове и медали, но днес към тях ще прибавят и една национална награда", коментира още Димитър Дженев.

New Bloom Winery изпраща една много успешна 2017 г. През пролетта на тази година избата представи новата си корпоративна идентичност и новата си серия вина – едноименните New Bloom.

"Очакваме догодина износът на българско вино да надвиши 1 млрд. лв. и ви пожелавам вашата изба да бъде един от основните фактори в този прираст", заяви заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов към главния енолог на New Bloom Winery.

В България винопроизводството преживява своя Ренесанс и сме щастливи, че сме част от тези тенденции. Модерното, за което се говори в New Bloom Winery, се дължи на един страхотен екип от млади и утвърдени винари – тази награда е за тях", коментира Владимир Влъчков при получаването на приза.

Млади и модерни: Победителите на винените Оскари
Снимка: New Bloom Winery

И допълни, че самото име на избата говори за тенденцията и стила на работа, на който залага винарната. New Bloom Winery се наложи на пазара като производител, залагащ на новите идеи и модерните вина.

"В нашето портфолио ще откриете редки и малко познати сортове, намерили един район и тероар, които дават перфектни резултати. Това са Дорнфледер и Регент. Опитайте новите ни вина от тях", каза още главният енолог на избата победител.

New Bloom Winery надделя в ожесточена конкуренция с над 130 винопроизводители.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Язък за БЪлгария преди 6 години
Наглите престъпници на власт в София това един милиарди живи лева го немат за НИЧЕГО Както видяхме вместо да дадат един милиард живи лева на бедните над 5 400 000 българи .Наглие престъпници начело с Бойко Борисов /Пожарникар./ ги дадоха за тн"саниране" ..Да се докладва кои пАртиино подставени компанийки се ОБЛАЖИХА с кървави ограбени пари от народа за Коледа
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То затова оня ден се направи на разсеян нямало било нямало за някои другия път го прати при тая умница да се отчита щото не знае какво е човек изарад такива де се знаят и са се умни та сменят нивата да си късаме нерви що щото били различни друг път евтини долни и жалки интриганти писна ми от *** бъдете здрави
2
0
 
0
 
! Отговори
Sofokal преди 6 години
Още един по баби тръгнал абе костов тоя да тие честит благодаря се умни ги намираш слушаи далеко ще стигнеш
1
0
 
2
 
! Отговори
Хамлет преди 6 години
Хубаво, но виното стана по - скъпо от ракията