Глас от македонския бизнес: България – лидер на Балканите!

София и Скопие загърбиха различията си по много нерешени въпроси
10 яну 2018 15:10, Екип на Bloomberg
26
Глас от македонския бизнес: България – лидер на Балканите!
Снимка: Пресцентър МС

Политиката винаги трябва да се прави заедно с бизнеса, да се вземат решения, за да може търговията да се развива свободно, а не да се гледат спорните моменти от от миналото.

Това коментира в ефира на Bloomberg TV Bulgaria предсeдателят на Македонско-българската стопанска камара Зоре Темелковски.

В момента, смята събеседникът в предаването, се прави именно това, правителствата и в София, и в Скопие, да направят това, като работят за подобряването на политическите и икономическите отношения между България и Македония, загърбвайки враждебната реторика от миналото.

По думите на Темелковски България се позиционира като регионален лидер, особено що се отнася до въпросите, свързани със Западните Балкани.

Вижте повече във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
София,братче, център на моретата,Щом като дъжд завали, с Венеция ти я сравни.
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голямо признание - от дебелите македонски глави!!!
20
5
 
6
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До :) 19 Турция е гола вода...Ти добре ли си бе?Че икономикота им е далеч по голяма от руската.
19
4
 
6
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Корделка ще посинее от злоба.
18
2
 
13
 
! Отговори
:) преди 6 години
Сравнени с макетата сме добре, но всички други са по-добре от нас на Балканите. С Гърция не можем да се сравняваме изобщо, румънците ни отвяха за последните 5 години. Турция е гола вода, но е голяма и има много роби. Сърбия война води и пак на нашето ниво. Трагедия сме, не лидер. Това са фактите!
17
3
 
10
 
! Отговори
Европеецо преди 6 години
Айде като сме лидери за македонците да се присъединяват към България директно.Директно стават елитни европейци. Верно с 300-400 евро заплата, ама европейци и истински демократи.Баце ще им опъне и една магистрала за пълно щастие.Тъкмо няма да се дърлят с гърците за името "Македония", защото точно такава държава с те такова име няма да влезне заради гърците. Може да се прекръстят на Южна Сърбия, западна България, Скопиеленд или може би най-удачно Източна Албания
16
7
 
2
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 6 години
До егати лидера !Дяволът казва на служителите в Ада: "А, в тези казани са българите. Споко - разотивайте се! Те сами се дърпат надолу, та да се сварят. Балъци..."Сигурно ти харесва? Продължавай!
15
7
 
10
 
! Отговори
егати лидера ! преди 6 години
какъв лидер е България бе ? Лидер сме по Бедност, лидер по Корупция ,лидер по Смъъъртност, лидер по Престъпност ,нашите управници са лидери по Алчност,Жестокости Наглост !
14
4
 
2
 
! Отговори
Горан преди 6 години
Е, и да се обединим, пак ще се делим! На хартия обединени! На практика разедидени! Това, дето толкова години не е ставало сега ли точно ще стане? Какво ни замазвате учите, че Македония ни имала за лидер в не знам кое си... Същевременно у нас само трупове никнат, ама иначе много ни хвалят! Е, и еврошефство сме били взели, ти да видиш... Нали, важното е пред чужденците да се не излагаме, пък за нашите си бакии ние си знаем!
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има и друга снимка, дето двамцата се гушкат...
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Су 34 знае ли къде е Източна Тракия?
11
4
 
7
 
! Отговори
ДА НЕ НИ ЗАБЛУЖДАВАТ преди 6 години
И в какво точно е лидер България? По авторитет ("Задникът на Европа"), по доходи (последни в Европа) и пр.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пързалят го, но като влязат в ЕС и НАТО, ще го изпързалят моментално.
9
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Су 34Едно време пак искаха да ни обединяват. Спомнете си по коя заръка!
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пързаляме се взаимно - и нашио е дребен хитрец и макетата са дребни криви хитреци щом нашио балък е тръгнал с тях да прави алъш вериш нищо добро не чакай и той ше ги хързулне тук там ама тя цялата игра е преЙеБанааа
7
6
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Нашио балък как само го пързалят макетата !
6
4
 
10
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
По простотия, убийства , кражби, скъпотия, корупция и дебели полицаи.....
5
4
 
11
 
! Отговори
българина преди 6 години
ако русия и англия не бяха допуснали тази грешка, сега балканите щяха да мноого по добро място за живеене. искаме си македония но без албанците, тук си имаме достатъчно
4
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма да се обедини България с Македония и туй са пълни глупости !!! нямаа и не щот Кремъл не иска и Не щот Вашингтон не иска - просто ние българите неставаме и неможем и няма да си вземем нито Македония нито която и да било земя била някога някак в историята българско владение - малоумнициии! та не даже в сегашните си граници не съумяхме да се развиваме добре камо ли нови да приобщаваме...тъпанариии !!! билгари тъпанариии сме сиии форумни знайковциии :)))
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахаха втасахме я втасахме я :))) отдавна ни е скроена ризата а *** български още се делят на русофили комунисти и зад океански ориентирани пишмян демократи - АлоооУУУУ!!! слабоумнициии докато я смятате от Кремъл ли идват нарежданията или от Вашингтон пак са преййбаааФаме да сме в един кюп с туй калпаво криво племе македонцитеее и нищо добро не ни чака щот сме некадърни нации дето все се делят на някакви си вместо да имат обща кауза свой интерес и обединени МАЛОУМНИЦИИИ все Кремъл пречи

Спонсорирани публикации