Галакси Инвестмънт Груп завършва инфраструктурата на Индустриален парк Марково през пролетта

Компанията предлага различни по големина терени, част от тях вече са продадени
Препоръчан материал | Обновена: 15 яну 2018 15:20 | 15 яну 2018 15:17, Мартин Иванов
Галакси Инвестмънт Груп завършва инфраструктурата на Индустриален парк Марково през пролетта
Снимка: Галакси Инвестмънт Груп

Навлизането на големи български и чужди инвеститори в Пловдив превърна града под тепетата в индустриалното сърце на България. Все повече големи и малки компании ориентират производството си в региона и търсят атрактивни имоти в обособените индустриални зони.

За да посрещне нарасналата нужда от имоти, където могат да бъдат разположени големи производствени мощности, инвестиционната компания Галакси Инвестмънт Груп започна изграждането на Индустриален парк Марково. Инфраструктурата на проекта се очаква да бъде завършена тази пролет, а част от парцелите вече са продадени.

Индустриален парк Марково ще разполага с вътрешна пътна мрежа, електричество и  канализация, които ще подсигурят бързата реализация на производствените, логистични и търговски проекти на бъдещите собственици.
Индустриален парк Марково е с обща площ от 158 000 кв. м. и предлага различни възможности за развитие, в зависимост от нуждите на бъдещите инвеститори – продажба на парцели и изграждане на индустриален проект по конкретно задание.

Парцелите могат да бъдат обединявани или разделяни, което превръща проекта в изключително атрактивен както за малки, така и за големи производства и компании, работещи в сферата на логистиката и дистрибуцията.

Проектът на Галакси Инвестмънт Груп е разположен на околовръстен път Пловдив, на 14 км от автомагистрала Тракия и на по-малко от 2 км от Митница Пловдив. В близост се намира и новопостроения интермодален терминал. Локацията на Индустриален парк Марково е от стратегическо значение за компаниите, които планират инвестиция в района.

Галакси Инвестмънт Груп завършва инфраструктурата на Индустриален парк Марково през пролетта
Снимка: Галакси Инвестмънт Груп

Околовръстният път на Пловдив е сред приоритетните проекти за развитие на района, което ще улесни допълнително транспортните връзки. Именно добре развитата транспортна инфраструктура и производствените възможности в зоната превръщат града под тепетата в привлекателно място за големи и малки компании.

Галакси Инвестмънт Груп е подбрала терена стратегически и от гледна точка на човешкия ресурс. Южната част на Пловдив е силно населена и наличието на логистични и промишлени зони в района ще спести много време както на служителите, така и на работодателите, които няма да бъдат принудени да обикалят целия град, за да достигнат до производствените мощности. Има възможност за привличане на работна сила не само от града, но и околните общини.
 

Имиджова публикация

Още от
Спонсорирано съдържание