Зелен бизнес = успешен бизнес

Ели Щерева и Мария Александрова пред Bloomberg TV Bulgaria
16 фев 2018 18:42, Екип на Bloomberg
0
Зелен бизнес = успешен бизнес
Снимка: Pixabay

Все по-очевиден проблем е, че ресурсите свършват, не достигат. Затрупани сме с отпадък, а именно той генерира най-голямата част от разходите на градовете, общините и дори на някои държави. При тази ситуация бизнесът трябва да е много ресурсно ориентиран, да планира процесите си, за да има бъдеще.

Това каза в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Мария Александрова, мениджър „Иновации“ в Cleantech България. Гост в предаването бе и Ели Щерева, мениджър „Проекти“ в организацията.

"Cleantech България e организация, която вярва, че бизнесът може да едновременно успешен и устойчив. Стремим се да развиваме възможности такива чисти технологии и устойчиви бизнес модели да се случват в бизнес средата, а хората, които ги използват, да развиват пазар чрез такива решения", допълни Александрова

"Работим като мрежа и с изключително широк спектър заинтересовани страни. Не ги наричам клиенти, защото голяма част от работата ни е да подготвим средата да приема такива решения и да ги подкрепя и развива. Затова наред с големи фирми, с които развиваме иновационни проекти и на които помагаме да внедряват нови технологии, работим с иноватори, стартъпи, стартиращи бизнеси. Работим усилено с младите хора, както и с общини, кметства, региони", допълни тя.

От своя страна Ели Щерева коментира обстойно конкретните инициативи на компанията.

Какви са те?

Повече можете да видите на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации