Малмстрьом: Търговската сделка ЕС-Япония факт до лятото

Еврокомисарят Сесилия Малмстрьом пред Bloomberg TV Bulgaria
Обновена: 2 мар 2018 13:21 | 28 фев 2018 22:53, Екип на Bloomberg
4
Малмстрьом: Търговската сделка ЕС-Япония факт до лятото
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Европейският Съюз е най-големият износител, вносител, инвеститор и получател на инвестиции в целия свят. Следователно влиянието ни е много голямо . Имаме вече изготвени търговски споразумения в процес на сключване с най-големите икономики в света. Респективно, световното ни влияние е много голямо.

Това коментира пред Николай Кръстев в интервю за Bloomberg TV Bulgaria еврокомисарят по търговията Сесилия Малмстрьом.

„Споразумението с Япония е изготвено. В момента се превежда и се надяваме, че може да се подпише през лятото и да влезе в сила по-късно през тази година, в зависимост от това кога се приеме от местния парламент и правителство.“

„Също така са готови и търговските споразумения със Сингапур и Виетнам. Също се превеждат, но са готови. Водим преговори с Индонезия и Филипините. Надявам се също да възобновим преговорите с Малайзия. Следователно, влиянието ни в Азия е голямо“, изтъкна още тя.

Вижте повече във видеото!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито европейците нито японците си знаят интереса. Вместо да подпишат поотделно невероятно изгодни търговски сделки с Русия те подписват една огромна неизгодна, икономически съсипваща сделка помежду си. Изгубиха предимствата на необятния руски пазар за да угодят на американците. Ама който е тръгнал с американците хубаво не е видял примери колкото щеш Германия, Япония, Южна Корея и т.н.
2
3
 
4
 
! Отговори
българина преди 6 години
за това говоря ес трябва да е само търговски не и политически съюз, така няма чуждо влияние върху страните. в сегашния си вид е абсурден еврейско арабски халифат принрит зад глбализъм джендъризъм и демокрация
1
5
 
4
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 6 години
ЕС наистена е голяма икономика, но със замиращи функции!А Азия е растяща икономика!Знаете ли колко от стоките в света се произвеждат в този район???-80%Та кое определя световния икономически диктатор?!-Производството разбира се.

Спонсорирани публикации