Не просто да ползваш, а да създаваш интернет

Ще научиш как на Майсторския клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria
3 апр 2018 11:30, Василия Пейчева
5
Не просто да ползваш, а да създаваш интернет

Интернет не е само за забавление. Фейсбук не е само за връзка с приятели и Инстаграм изобщо не е предназначен само за качване на снимки.

Всички всекидневно ползваме интернет, но не всички го използваме за бизнес целите ни, а възможностите са неограничени. Ако искаш да си сред малкото, които управляват, а не само ползват онлайн продукти, ако искаш ти да определяш какъв ще е следващият вайръл, ела на Майсторския клас по дигитален маркетинг на IAB Bulgaria

Ако пък вече си стартирал кариерата си в дигиталния бранш, но искаш да набереш скорост и да разкриеш за себе си още от тънкостите на занаята, ще те срещнем с реалните лидери на този бизнес в България. Само трябва да се запишеш за обучението и ще се запознаеш с най-добрите практици в България.

Кой ще говори:

Toп мениджъри от OLX.bg, Би Ти Ви, Нетинфо, Икономедия, Investor, DDB Sofia, Netpeak, Crimtan, Xplora и др. 

На какво ще те научат:

Какво точно е дигитален маркетинг, как да измислиш стратегия за онлайн кампания, как се създава вълнуващо съдържание в социалните мрежи, които всички да искат да споделят, как да накараш мобилните технологии да работят за теб и клиентите ти, как да измериш успеха на кампаниите си и да подобриш резултатите.

В края на курса ще можеш да създадеш онлайн маркетингова стратегия за налагане на бранд, ще знаеш за какво служи лендинг страницата и дали конверсиите са били достатъчни спрямо инвестицията. И това е само малка част от всичко.

Майсторският клас е с практическа насоченост и ти дава възможност да се запознаеш с хората, които създават българския уеб, като следват световните тенденции.

Обучението продължава четири уикенда, а накрая има изпит за сертификат.

Курсът ще се проведе в Център Г8 (ул. Уилям Гладстон 8). Започваме на 14-ти април!


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бъх се пита монопола дали ще те пусне иначе лесно може да се направи интернет и кабелна
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Авторката е искала вероятно да ни светне за е-commerce но нещо не рзбрала Материята ....хаха
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Интернет отдавна е създаден. Къртят се мифки и фаянс въобще. И определено не е създаван за "дигитален маркетинг". Не е била целта търгашеството.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Създайте си компании и си печелете сами, ние не искаме оставяме всички пари на вас.