На 28 години почина известният шведски DJ Авичи

Не се съобщава каква е причината за смъртта му
Обновена: 20 апр 2018 23:25 | 20 апр 2018 22:02,
45
На 28 години почина известният шведски DJ Авичи
Снимка: БТА

Известният шведски диджей Авичи е починал в Оман, предава Би Би Си.

Тим Берглинг, известен със сценичното си име Авичи, бе на едва 28 години.

Информацията за кончината му бе потвърдена от неговото семейство. Не се съобщава обаче каква е причината за смъртта му.

"Той беше намерен мъртъв в Маскат, Оман този следобед. Семейството му е съсипано и всички ние искаме да уважим тяхната нужда от лично пространство в този труден момент", пишат представителите на звездата.

През годините Авичи имаше здравословни проблеми, включително панкреатит, дължащ се на прекомерна употреба на алкохол, а през 2016 г. спря и с изпълненията на живо и турнетата.

Едни от най-известните парчета на Авичи са My Feelings for You, Seek Bromancе, Blessed, Levels, Wake Me Up, Hey Brother.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Galia69 преди 5 години
Авичи е един от любимите изпълнители на една мот съученичка в училище (живея в Германия). Добър музикант беше. Жалко...
35
1
 
3
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Това беше любимият ми DJ. Израстнах с неговите хитове и толкова много съжалявам за смъртта му 😔😔😔😔. Нека да почива в мир!
34
2
 
8
 
! Отговори
Как не ви е срам преди 5 години
Вие сте много гадни хора бе!! Как може да се подигравате и плюете човека!! Той се е трудил за правене на музиката! Знаете ли колко е трудно да направите едно парче ! Аз му ислушах с майка ми две парчета за да подчетем паметта на диджеия.
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не далеч от хотела в който е намерен мъртъв има известна клиника за онко пациенти...Така че е рано за спекулации. Ако беше умрял от алкохол или наркотици, то пловината младежи на негова възраст в БГ да са били умрели досега. Той самия никога не е купонясвал. И почва да пие по малко само защото изглеждал много дървен зад пулта. Гледайте документалния му филм преди да говорите без знаете...
32
10
 
3
 
! Отговори
Бай Ганю преди 5 години
на този и на Гетта им плащаща по 100К на вечерИ кво от туй, като е гушнал букета и е ритнал камбаната на 28??? На мен ми плащат на квадратен метър на строежа, ама на, вече съм на 38 и още съм жив, пия си пиенето и си таковам жената и хич не ми дреме. Ама не съм се друcaл с наркотици и не говоря с пeдали, а тоя както са му плащали по 100к на вечер, така може и някой обратен да му е платил и да го е заразил със СПИН, оня *** грозен Кончита Вурст и той болен от СПИН.
31
1
 
0
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Името на артиста Авичии е цензурирано от Днеса, нямам думи..
30
1
 
1
 
! Отговори
Трол преди 5 години
Абе днеса, как може да цензурирате името "***", вие нормални ли сте кви сте.
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е гадно да си отиват така нелепо млади и талантливи хора. За пишещите по- долу алкохолизмът е болест и от него измъкванетое трудно, понякога невъзможно. С неговата работа и начин на живот предполагам се е оказало невъзможно.
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наркотиците не прощават
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли значение от какво се е споминал, ... Вижте из туба, за какви участия става дума, не се учудвам , че на този и на Гетта им плащаща по 100К на вечер.
26
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 26 Не, бе! Умрял е от ествествена смърт на 28 години. Как може да си го помислиш, че е от алкохол?
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
do 25 Какъв специалист да се извъжда човекът с пост номер 24 , бе папагал? Хората са ти го написали под самата статия, че имал проблеми с алкохола. И тази статия не е измислена от кака ти Василия Пейчева, а е копирана от чужди медии.
24
3
 
12
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
Голям специалист се извъди.Аз също боледувам от панкреатит и то без изобщо да пия алкохол.При тази болест лошото е, че възпали ли се един път панкреаса после цял живот имаш проблеми.Трябва да се спазва много строга диета-прием на храни без мазнини.И да се пият антиоксиданти.Лекарите по цял свят не знаят как да я лекуват.Мен ме спаси един блогър, който е написал какво трябва да се яде и какво да се приема.Щом са му отстранили жлъчката значи е заради запушване на жлъчните пътища, а не заради алкохол.
23
5
 
30
 
! Отговори
Хаус преди 5 години
Уникално момче, уникален талант! Моля ви нека не говорим за наркотици, той никога не е бил от нарко-зависимите, не може да свързвате всяка смърт, дори и ранна с това. Момчето си е заминало поради здравословни проблеми, може би и е допринесло, начина му на живот и алкохола! Лека му пръст! Уникален Ди Джей, с уникална музика, който ще остане дълго в спомените на обичащите тази музика.
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клуб 27. На косъм го е прескочил.
21
10
 
12
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 5 години
До 19. Ах невежий, та в днешно време всичко е пари...... алкохол и дрога има в Оман бол ако си плащаш има ковври, ако можеш да си го позволиш можеш да клеццаш и щерката на султана там.... проблем никакъв :))))
20
1
 
2
 
! Отговори
до 1 прасчо преди 5 години
А ти си бая ***, по коментара ти си личи.
19
8
 
16
 
! Отговори
до 17, 18 и други преди 5 години
Починал е в Оман, какъв алкохол там, какви наркотици?
18
27
 
5
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 5 години
Самоубийство или овердоза от нещо вредно - тва са единствените варианти.... никой не би си губил времето да трепе една залязала оттрепка ;)
17
12
 
10
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Наркотици предполагам. Не е лесно да си известен явно ...

Спонсорирани публикации