TeMax отвори най-големия си магазин в София

Цялата площ на обекта надминава познатите вериги
Препоръчан материал | Обновена: 19 юли 2018 17:23 | 19 юли 2018 17:13,
TeMax отвори най-големия си магазин в София

На 18 Юли 2018 г. верига хипермаркети TeMax отваря своя най-голям до момента магазин в гр. София, разположен върху 8 000 кв.м. с над 70 000 артикула в различни категории. Магазинът се намира в кв. "Горубляне" на ул. "инж. Георги Белов" № 5. С добре устроен паркинг и ясно обособени места, обектът е изключително удобен за пазаруване на голямо количество стоки, а в същото време цялата му площ надминава познатите вериги.

Жителите и гостите на новия магазин в гр. София ще могат да избират продукти на водещи световни и български производители от различни категории – строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, къмпинг стоки, мебели и обзавеждане за дома и градината. Специално за откриването магазин TeMax ще предложи невероятни намаления и изненади.

#ТЪРСЕТЕ БАЛОНА - От 18-ти до 20-ти юли в небето над магазина ще се рее балон с горещ въздух. Това ще бъде една от многото изненади, които TeMax ще предложи на своите нови клиенти. Той ще помогне на бъдещите ни клиенти лесно да намерят новата ни локация.

Мисията на "Темакс" е свързана с нарастващите нужди на потребителите от стоки за дома и строителството, осигуряващи максимална полезност и качество на най-ниски цени. Една от водещите цели пред собствениците е да предлагат разнообразни възможности за изгодно пазаруване чрез постоянни промоции и специални оферти.

Началото на строителни магазини "Teмакс" започва преди повече от 10 години. От тогава досега веригата откри повече от 10 магазина в много градове от страната, а именно – Добрич, Раднево, Силистра, Шумен, Разград, Севлиево, Търговище, Сливен, Враца, Пазарджик, Монтана и Кърджали.

За новия си обект в гр. София "Teмакс" набират нов и квалифициран персонал в сферата на продажбите, така че всеки ще може да получи информация за това на web страницата на компанията. Ако имате нужда от помощ, в "Темакс" София ще откриете съдействие при "Стоки на изплащане", професионални консултации от нашите продавач консултанти, както и всякаква друга информация относно пазаруване и покупки в "Темакс".

Имиджова публикация

Още от

Спонсорирани публикации