Сайтът на "България Ер" – един от най-добрите за услуги

www.air.bg, спечели награда от конкурса "Сайт на годината"
Обновена: 5 окт 2018 15:21 | 5 окт 2018 15:20,
10
Сайтът на "България Ер" – един от най-добрите за услуги

Уебплатформата на „България Ер“ бе отличена като един от най-добрите сайтове за услуги у нас на тазгодишния конкурс „Сайт на годината“.

Конкурсът се организира от „Фондация за активно развитие на уеб“ и цели да докаже високия стандарт на уеб средата в България.

По време на официална церемония на 4 октомври бяха обявени и победителите във всички 10 категории. Сред тях е и сайтът на националния преовзвач www.air.bg, който спечели третото място в категорията „Сайт за услуги“. В същата категория се състезаваха общо 26 сайта, като първото и второто място бяха присъдени на Uchase.bg и Gombashop.bg.

Уебплатформата на авиокомпанията е разработена съвместно със Studio X. През пролетта на 2018 година тя беше обновена изцяло, като новият сайт разполага с много по-функционален и удобен интерфейс. Една от важните услуги, с които уебплатформата на „България Ер“ предлага, е възможността пътниците и близките им да получат информация за статусите на полетите си в реално време. На уебстраницата всеки може да научава и за всички актуални промоции на самолетни билети и директно да ги купува.

Докато са на www.air.bg, потребителите също така могат да резервират с Booking.com хотел, вила или друго място за настаняване, където да отседнат по време на пътуването си. По този начин само чрез посещаване на сайта www.air.bg те могат да изпълнят целия цикъл при организирането на едно пътуване – резервация и купуване на самолетни билети, както и намиране на място за престой.

Сайтът разполага и с удобна респонсив мобилна версия, като предстои да се пусне и специално мобилно приложение. В процес на опитмизиране и редизайн е и резервационната система, с която авиокомпанията работи, което допълнително ще направи потребителското изжияване при използване на сайта още по-приятно. Този проект е на финалния си етап и се очаква да приключи съвсем скоро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Изтривам ви и повече никога няма да отворя! днес ли сте какви сте! смешни е направо похвала за вас!
1
6
 
1
 
! Отговори
Хари преди 5 години
Особено след обновяването сайта стана наистина много добър. Лесно се намира нужната информация, зарежда бързо. С две думи, заслужена награда.