Как се планира успешна кариера - във фокуса на Scale up your career

Събитието е организирано от Rabota.bg
31 окт 2018 15:07, Анисия Иванова
2
Как се планира успешна кариера - във фокуса на Scale up your career
Снимка: Организаторите

Как се планира успешна кариера, как се избира най-подходящата професия и какво е важно за кариерното преориентиране? Отговори на тези и още интересни въпроси ще даде специализираното събитие Scale up your career, организирано от сайта Rabota.bg и компанията за кариерно консултиране Career Guide, което ще се проведе на 6 ноември от 9 часа, в Capital Fort, София.

Във фокуса на събитието ще бъдат няколко специфични групи: младежите, които са завършили университет и търсят реализация на трудовия пазар; жените, които се връщат от отпуск по майчинство, и българите, които са учили в чужбина, но искат да започват кариера в България. Всички те ще получат практически съвети за кариерно планиране и преквалификация, съобщиха организаторите.

"Целта на събитието е да спомогне на търсещите работа да получат информация за успешна преквалификация и кариерно ориентиране в различните сфери на дейност. Това събитие не е само скок и промяна в кариерата, а има обществено и социално значение за всички, които искат 360-градусова промяна в професионалното си развитие", обясни мениджърът на Rabota.bg Росица Радоева.

Експерти в областта на заетостта ще представят последните тенденции на пазара на труда в България и ще разкрият кои са най-търсените кадри в страната. Участниците в събитието ще имат възможността да се срещнат с водещи компании от различни сектори, на които да представят автобиографиите си.

В рамките на Scale up your career ще бъде организирана работилница за CV-та, в която присъстващите ще получат ценни съвети за това как да подготвят атрактивна и креативна автобиография, която да им осигури интервю за работа.

Участието в Scale up your career е напълно безплатно, след предварителна регистрация на сайта на събитието. Регистриралите се  ще участват в реални бизнес казуси на известни компании, след което могат да получат предложение за работа спрямо техния опит и умения. Освен това участниците ще получат специални отстъпки от програма за кариерно преориентиране, както и съдействие за намиране на работа от специалисти на сайта Rabota.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Грешка първо се става гепаджия. След това почва гепенето и... гледаш да не те гепят и се отчиташ където трябва. Инак не че ще ти направят нещо просто ще ти спрат кранчето!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами извън България, защото, ако ти стане много успешна кариерата и развиеш нещо, рискуваш да ти го отнемат ....

Спонсорирани публикации