Оставки в БДЖ – шефовете на холдинга напускат!

Отиват си: Велик Занчев, Владимир Владимиров и Филип Алексиев
Обновена: 8 ное 2018 12:52 | 8 ное 2018 12:52,
24
Оставки в БДЖ – шефовете на холдинга напускат!
Снимка: архив "Булфото"

Тримата членове на съвета на директорите на Холдинг БДЖ са подали оставките си, обяви министърът на транспорта Росен Желязков. Оставките са депозирани в кабинета му.

Той ще се запознае с мотивите и ще се произнесе в определения от закона срок.

Още по темата

Става дума за шефа на борда Велик Занчев, който е и зам.-министър на транспорта, за главния изпълнителен директор Владимир Владимиров и за финасист №1 в жп компанията Филип Алексиев.

Тримата са сложили подписи под молбите си за напускане след заседание на борда късно снощи, след като деловодството на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията е било вече затворено.

В момента жп превозвачът е в тежко състояние. Липсват здрави локомотиви и вагони, с които да се движат влаковете, което поставя под риск както здравето и живота на пътниците, така и на обслужващия персонал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Владимиров три пъти го върнаха в бдж от него почнаха уволненията в бдж От него почнаха всички неприятности
18
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Владимиров три пъти го връщат в БДЖ. Как не разбра никой, че от този нищо не става. Много,много лошо ни чака ако такива ни оправляват като този нарцис незадоволен.
17
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами да го закриват БДЖто и да свършат мъките
16
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БДЖ е в будна кома от 15 години. Страшно крадене.
15
0
 
45
 
! Отговори
Отърваха се преди 5 години
Герберската калинка Владимиров, който досъсипа БДЖ е за пандиза. Какви дипломи, какви 5 лв. Фактите говорят сами. Упадък, разруха и мизерия от средата на 20 век. Погледнете железниците на Сърбия, Грузия, Хърватска.
14
9
 
32
 
! Отговори
Тъжна вест за БДЖ преди 5 години
Интересен е факта, че педагогът по образование, взимащият 15-20хиляди, футболистът - Владимиров, всъщност има 8 допломи от престижни университети от САЩ до Европа и обратно, получава 5 пъти по-малко от написаното в горните коментари ( въпреки, че квалификацията му заслужава 15-20хиляди в ?), реконструира и оздрави фалиралото БДЖ, подпомогна редица хора със знанията и уменията си, организита и насърчи спорта и движението за хората и всеки който е имал досег до него би го потвърдил!
13
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убиецът московски освен че съсипа и окраде де що има, уби си детето и го уредиха банкер, нещо друго свърши ли?
12
6
 
34
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Сега "съкращения" са им в кърпа вързани. Четейки коментарите по-долу, се питам, "тези" ползват ли ППревози? Не може да се отрече, че компанията има макар и малък възход. Хигената е на ниво, вагоните биват, служителите са учтиви и цените са добри. Някой мисли ли за цена на нафтата 3.20лв., винетки, и ГО на автобусите. С какво ще пътуваме? То най-лесно да бастисаме и малкото останала държава. Ама после връщане назад няма... Защо спряха поръчката за закопуване на подвижен състав? Щото трябват Ф-18!
11
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Педагогът по образование Владимир Владимиров два пъти го пъдиха и три пъти го назначаваха за шеф на БДЖ, най-накрая решил сам да си тръгне. Сигурно гювечът свърши.
10
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те бяха хора на Московски, който тихомълком назначиха за вицепрезидент на Черноморската банка в Солун. Егати сладката работа. Тези пък вземаха космически заплати по 15-20 000 лева, въпреки плачевното състояние на БДЖ. За толкова години можеха да направят много полезни неща за БДЖ, обаче по крадлив от член на партия ГЕРБ, надали може да се срещне под слънцето.
9
3
 
46
 
! Отговори
бай х преди 5 години
когато вече няма какво да се краде ... си подават оставките и като кърлежите отиват да пият кръв от друго тяло / държавна фирма /... това са така наречените български ,, борда на директорите ,,...
8
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден поради липса на локомотив бързият влак за Лом не е могъл да тръгне от София и изчакал 84 минути! за да пристигне друг влак, от който да му вземат локомотива. В София, където има локомотивно депо да няма здрав локомотив за резерва?! РЕЗИЛ!Остава да си вкарат малко локомотиви втора ръка от Индия, за да закърпят положението :D
7
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тия вече никой не може да им помогне. Смукаха и крадяха дружно всички още от време оно. Назначаваха си шуробаджанаците до десето коляно. Отдавна трябваше да ги закрият. Държавата хвърля там луди пари като в бездънна яма.
6
10
 
37
 
! Отговори
железничар преди 5 години
Дано да е за добре и да се назначат нови, необвързани с БКП/БСП хора.
5
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свършиха "работата", за която бяха сложени и викат да си ходят...
4
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шефчето Владимиров е за затвора, това с оставките ми прилича на измъкване. Трошеше пари за скъпи ремонти, за футболисти, назначени фиктивно в БДЖ, а по всички медии се хвалеше, че бил стабилизирал дружеството /естествено благодарение на Бойко Борисов/, въпреки, че всички виждат, че пътниците намаляват и нещата вървят към дъното
3
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кораа потъва плъховете бягат.
2
3
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свършиха парите тръгват си господата.Какво да правят заплатите не стигат...?
1
7
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми то БДЖ-то е огледално отражение на състоянието на цялата държава, требва оставка на " машиниста" , за да се оправят нещата.

Спонсорирани публикации