Дни на отворените врати в жилищен парк "Royal Garden" в Пловдив

Ден на отворените врати в жилищен парк "Royal Garden" организира компанията инвеститор "Галакси Инвестмънт Груп"
Препоръчан материал | Обновена: 8 дек 2018 21:55 | 8 дек 2018 10:03, Мартин Иванов
Дни на отворените врати в жилищен парк "Royal Garden" в Пловдив

Събитието е за всеки, който желае да се сдобие с ново жилище и да научи повече за предимствата и удобствата, които предлага жилищния парк. То ще се проведе днес от 11:00 до 14:00 часа в новооткрития търговски офис на компанията, който се намира в непосредствена близост до "Royal Garden”" между ул.  Владивосток и ул. Митрополит Максим в град Пловдив.

В рамките на инициативата клиентите ще могат да се запознаят с актуалните оферти за покупка на жилище, както и да се възползват от специалните предложения, валидни само в деня на отворени врати.

"Royal Garden" се намира в град Пловдив, квартал “Отдих и култура“, който благодарение на своята локация, новоизградена инфраструктура и паркови зони, предлага високо качество на живот. В съседство с жилищния парк е разположен Mall Plovdiv. Само на 10 минути пешеходно разстояние се намират Гребната база и модерни спортни съоръжения. В близост са и два от големите хипермаркети, едни от най-добрите детски градини и училища, а на пешеходно разстояние могат да бъдат открити разнообразни ресторанти и кафенета.

Дни на отворените врати в жилищен парк "Royal Garden" в Пловдив

"Royal Garden" разполага с просторни и функционални апартаменти с удобни разпределения. Помещенията са с прави форми и със светла височина 2,85м и са подходящи за разнообразни интериорни решения. Допълнителен плюс за бъдещите собственици са местата за отдих, детската площадка, зелени площи, подземен паркинг и гаражи. Предлага се и професионално управление на собствеността.

Имиджова публикация

Още от НОТИФИКАЦИИ
Лекар или машинист? Едното – най-желано, другото – най-недолюбвано