До 100% финансиране при лизинг на земя от "Агрион Финанс"

Земеделците масово теглят кредити, за да подсигурят новата стопанска година
Обновена: 10 дек 2018 10:11 | 10 дек 2018 10:07,
До 100% финансиране при лизинг на земя от "Агрион Финанс"

Как земеделските производители да разширят стопанствата си, но да не плащат накуп земята, която са избрали? Отговорът на този въпрос дава финансиращото дружество "Агрион Финанс".

Компанията отпуска до 100% финансиране при лизинг на земеделска земя. Ако оценката на избраната земя съвпада с цената на парцела, фермерът не дължи първоначална вноска, а директно започва погасяването на лизинговите вноски. Компанията не поставя минимален праг за финансиране, което означава, че всеки може да подаде искане за лизинг, без значение каква и колко земя иска да купи. По този начин земеделецът не влага собствени средства като самоучастие и може да инвестира свободните си пари в техника, семена и др., което ще му позволи да бъде  по-конкурентноспособен и да развива моделно земеделие.

Предлаганите от Агрион финансови продукти са разработени така, че да подпомагат дейността както на големите земеделски производители, така и на малките фермери. Дружеството не поставя ограничения за сектора, в който работи земеделският производител, няма таван за финансирането, като се прилага индивидуален лимит за всеки кредитоискател, в зависимост от специфичните му нужди.

Компанията предлага пълния набор от услуги за фермерите. "Агрион Финанс" може да предложи стандартен ипотечен кредит или кредит за оборотни средства по значително облекчена процедура и съкратени срокове. Това са част от причините, поради които от компанията регистрират шести месец подред стабилен ръст на отпуснатите искания за кредит.

От фермерите не се търсят гаранти, бизнес планове, баланси или други счетоводни документи. Единственото, което "Агрион Финанс" иска като обезпечение е земеделска земя. Информация за пълните условия за финансиране, които предлага "Агрион Финанс" може да бъде намерена на сайта на компанията.

Експертите на "Агрион", което е най-разпознаваемото и ползващото се с най-голямо доверие дружество в областта на управление на земеделски активи, съдействат и за набавяне на необходимите за отпускане на кредита документи. Ако се налагат правни консултации, на разположение са едни от най-добрите юристи в областта, с огромен опит в сферата на сделките със земеделска земя.

"Агрион Финанс" няма таван за финансирането, като се прилага индивидуален лимит за всеки кредитоискател, в зависимост от специфичните му нужди. Оценката на земята се извършва от експерти на компанията и е абсолютно безплатна за кредитополучателя.

"Целта ни е максимално да облекчим малките и средни производители и собствениците на земя, които често са лишени от финансиране. Щастливи сме, че все повече фермери се обръщат към нашите продукти и ние им помагаме да започнат развиването на сериозно земеделие по европейски стандарти", казаха от "Агрион Финанс".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още от