Застраховаме ли имотите си и как финансираме покупката на ново жилище?

Експерти ще коментират на бизнес закуската на Imoti.net в София
Обновена: 18 фев 2019 10:15 | 11 фев 2019 11:03, Красимир Ангелов
6
Застраховаме ли имотите си и как финансираме покупката на ново жилище?

Застраховат ли българите имотите си, какви са нашите и световните практики при застраховане на новостроящи се имоти и как се финансират сделки и строителство на имоти? Отговори на тези и още интересни въпроси ще даде предстоящата бизнес закуската на Imoti.net в София, на 15 февруари, от 10 часа, в Гранд Хотел София.

Участие в първата за 2019 година бизнес закуска на Imoti.net ще вземат водещи експерти от имотния бранш, инвеститори, строителни компании, архитекти, застрахователи, специалисти от ВУЗФ и представители на национални и регионални институции. Брокери на недвижими имоти ще коментират какви бяха най-търсените жилища в София и региона през 2018 година. Специалистите ще очертаят и тенденциите за покупка на имот през тази година.

По време на бизнес закуска на Imoti.net в София ще бъдат представени категориите и журито в Годишните награди на Imoti.net, които ще се проведат за четвърта поредна година. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компаниите и експертите в сектор недвижими имоти.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората най-предпочитана онлайн медийна група сред потребителите, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата "Доверен брокер" със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

Бизнес закуската в София е част от проекта Годишните награди на imoti.net, които се осъществяват с подкрепата на  Пощенска Банка и Realtor Assitant Pro.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: имотизастраховка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ще обсъждат ли липсата на балон при цените на имотите. Трябва да излезнат и пак да кажат, че се очаква стабилен ръст при сделките и ръст на цените от 2-3 процента и че не трявба да се говори за балон при цените и после ще пуснат тука една статия и ще си затвърдим всички убеждението, че въпреки, че и гараж не можем да си купим при тези цени, балон няма. За да ни убедят ще сравнят София с Торонто, Париж и Берлин, а ние безусловно ще им вярваме.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До House M.D.Нормално е колега! Сега каквото и да се случи,всеки отваря уста и почва да грачи:Държавата,та държавата....
3
3
 
2
 
! Отговори
Пиле преди 5 години
До АнонименМоля да не обобщавате! Аз например си застраховам имотите и използвам тази година Алианц (не ги препоръчвам, просто работя в момента с тях). Голяма компания са и това ми е достатъчно за да знам че ще ми се върнат ако не 100% от заявените финанси, то поне 50%+... Всяка година си събирам различни оферти от различни брокери и си наблюдавам имиджа на 5те най-големи компании ..и ето ти моя личен избор към тази година!Компании от които съм доволен за имоти са: Алианц , Дженерали;
2
2
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Спокойно, колеги! Съвсем скоро застраховките за жилище ще станат задължителни като ГО. Очаквайте същото и за КАСКО.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Застраховането на имоти и жилища е нормално за всеки самоуважаващ се собственик! лично аз го правя всяка година за около стотина лева.само че нашите застрахователи не са,като нормалните!

Спонсорирани публикации