Преференциални предложения в Ден на отворените врати в жилищен парк "Royal Garden" за месеца на любовта

Препоръчан материал | Обновена: 14 фев 2019 11:08 | 14 фев 2019 11:08, Мартин Иванов
Преференциални предложения в Ден на отворените врати в жилищен парк "Royal Garden" за месеца на любовта

Тази събота, 16 февруари 2019 г., от 11:00 до 15:00 часа, всички, които искат да открият мечтания си дом могат да заповядат на Ден на отворени врати в жилищен парк Royal Garden в Пловдив. Събитието ще се проведе в търговския офис, разположен в непосредствена близост до жилищния парк, между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим.

Инициативата се случва през месеца на любовта и ще даде възможност на всички, влюбени в избраното жилище, да се възползват от преференциални условия в рамките на този ден. Заедно с това, всеки, който желае да се сдобие с нов дом може да се възползва и от гъвкави условия на плащане. Клиентите ще имат възможност да направят оглед на свободните за продажба жилища и да се запознаят с всички компоненти свързани с довършителните работи по строителството.

Royal Garden разполага с просторни апартаменти с удобни разпределения. Помещенията са с прави форми, оптимално осветени, със светла височина 2,85м и са подходящи за разнообразни интериорни решения.

Преференциални предложения в Ден на отворените врати в жилищен парк "Royal Garden" за месеца на любовта

Допълнителен плюс за бъдещите собственици са местата за отдих, зелени площи, детската площадка,  подземен паркинг и гаражи. Предлага се и професионално управление на собствеността.

Royal Garden се намира в град Пловдив, квартал "Отдих и култура", който разполага с  новоизградена инфраструктура и паркови зони. В съседство с жилищния парк е разположен Mall Plovdiv, а Гребната база и модерни спортни съоръжения са само на 10 минути пешеходно разстояние. Удобство добавят и разположените в близост хипермаркети, детски градини и училища, а на пешеходно разстояние могат да бъдат открити разнообразни ресторанти.

Имиджова публикация

Още от Страната
Търсят нова заетост на работниците от изгорелия завод за месо