Младите предприемачи в България - съвременните лидери

Менторите в областта са вдъхновителите за своите ученици
15 мар 2019 21:58, Екип на Bloomberg
13
Младите предприемачи в България - съвременните лидери
Снимка: Pixabay

Младите хора са съвременните лидери със своята висока социална активност. Това изведе като извод в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Деница Симеонова, която е изпълнителен директор на Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE).

Неправителствената организация, за която работи Симеонова, вече 8-ма година дава начален старт за младите предприемачи с помощта на доказани лидери в българската и чуждестранна бизнес среда. ABLE обучава доброволци, които да наставляват ученици в различни градове из страната (София, Враца, Стара Загора, Пазарджик и Габрово), за да им предостави ноухау за реализиране на техните креативни идеи.

„Учителите нямат силата да вдъхновяват учениците в предприемачеството. Това е по-лесно за менторите, които са реално успели хора в своята по-специфична област“, сподели още в предаването гостенката.

ABLE е помогнала на редица млади и амбициозни хора, за да стартират проектите си, като за момента някои от най-успешните реализирани идеи са в областта на модата и културата.

ABLE Activator е най-новият проект на организацията, с който се цели да се създаде мрежа от контакти за предприемачите, предоставяйки пряка връзка с инвеститори, маркетинг-специалисти и успели предприемачи, минали през обученията на ABLE. 

Вижте още на сайта на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младата баба Пенка отвори бизнес, продава семки и много оборот има...Поредната промиваща статия която иска да ни зъблуди колко сме добре.Всички знаем че 2 нлн млади и стедна възраст избягаха скоро още толкова и след 20г държавата ще е само пенсии и румбоиди. Честито
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
предприемачи в крадене герберасти
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кои са младите предприемачи, отрочетата на червените о'трепки!!!
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво предприемачество в гербавата диктатура? Партийно?Моля не ставайте смешни!Никакъв нормален бизнес няма шанс в тази мутро-ченгесарска ***.
1
0
 
23
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Всеки един нормален предприемач в България се е сблъскал с:1) неуредиците2) НОЙ3) НАП4) рекета5) политическия рекет (идва допълнително към нормалния)така че за да имаш каквато и да е успеваемост в милата ни Родина трябва да си дълбоко в ...л-а-йната.....

Спонсорирани публикации