Напълно обновеният "Практикер" на Цариградско шосе отвори врати

Столичният хипермаркет посреща клиентите си с нови визия и концепция
Обновена: 10 май 2019 09:47 | 10 май 2019 09:47, Анисия Иванова
4
Напълно обновеният "Практикер" на Цариградско шосе отвори врати
Снимка: Практикер

На 9 май бе официалното откриване на напълно обновения столичен хипермаркет за дома и градината „Практикер“ на Цариградско шосе.

"Това е най-хубавият, най-големият и най-екологичен хипермаркет Практикер, защото го направихме и доста енергоспестяващ. За по-малко от шест месеца, от онази тъмна, схлупена и подобна на склад сграда успяхме да постигнем този светъл и модерен вид на магазина.”, каза Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на "Видеолукс Холдинг”, по време на церемонията за откриването.

Обновеният хипермаркет отново отваря врати за своите клиенти в изцяло реконструирана и модернизирана сграда, разширена с близо 3500 кв. м. Общата търговска площ става повече от 7800 кв. м, а резултатът е светъл, просторен и приветлив хипермаркет, с нова по-функционална подредба и организация, която помага на потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо, съобщиха от компанията.

"Практикер“ – Цариградско шосе отваря със значително по-богат асортимент - над 50 хил. продукта за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени, клиентите ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Хипермаркетът е добре зареден и с разнообразие от артикули в по-високия клас.

Изградено е ново подземно ниво, което осигурява допълнителни складови площи към търговския обект. Новата услуга, която „Практикер“ ще предложи е 3D проектиране на кухни. Потребителите  ще могат да се възползват и от вече познатите услуги като 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане, застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите и безплатен паркинг с 280 паркоместа. За доброто обслужване и професионална консултация на клиентите ще се грижат над 140 служители.

Само за „Практикер“ – Цариградско шосе са подготвени изключително атрактивни оферти. За периода на откриването, клиентите ще могат да се възползват и от безплатна доставка в рамките на град София, както и от изплащане на вноски без оскъпяване за избрани продукти.

По повод откриването "Практикер“ изгражда и оборудва спортна площадка в ж.к. "Дружба“, намираща се в междублоково пространство, недалеч от обновения хипермаркет. Спортната площадка, предвидена за мини футбол, баскетбол и хандбал, е подарък от компанията за жителите на района и ще бъде готова и отворена за ползване съвсем скоро. В допълнение, компанията прави и улица покрай магазина, която дава още един излаз на бул. Цариградско шосе за жителите на ж.к. "Дружба“.

Обновеният "Практикер“ отвори врати на познатия удобен и комуникативен адрес – бул. "Цариградско шосе" № 323. В приятна обстановка клиентите ще получат професионална консултация и ще могат бързо и лесно на едно място да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома, терасата и градината си по-красиви, уютни и комфортни. Реконструкцията на "Практикер“ - Цариградско шосе е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети от веригата. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма Микс - Констръкшън ООД.

"Практикер” е верига хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. През 2014 година българската компания "Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника "Технополис“, придоби целия бизнес на "Практикер“ в България и към момента управлява 12 обекта от веригата в 11 големи града на страната. От тогава досега "Практикер“ удвоява асортимента, служителите и продажбите си и се превръща в най-голямата компания в сектора "Направи си сам“ в България. Плановете на веригата предвиждат разширяване в нови градове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
До Либен преди 4 години
Либене, бих дошъл в твоята производствена фирма. Стига да не произвеждаш и ти както повечето пишещи "герои" тук само бисери и екскременти..
3
0
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Фирмата е Видеолукс,която всъщност е Технополис!А собствениците са българи,деца на висши БКП членове,единият от които, е Гриша Филипов,а другия е някакъв висш старозагорец!
2
0
 
7
 
! Отговори
Дядо Либен преди 4 години
Търговия бол, производство йок!
1
6
 
19
 
! Отговори
Браво, Но преди 4 години
Дали фирмата им се води в България или е като при големите немски хипер маркеркети и не плащат даннъци за милионите, които изкарват, само за ден.

Спонсорирани публикации