Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт

Вързали й ръцете със "свински опашки", били я и с бухалки
22 май 2019 15:35,
216
Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт
Снимка: pixaBay

Чудовищна агресия са проявили тримата охранители, които са задържани за убийството на намерената мъртва жена в "Орландовци" на 17 май.

Мъжете сами са се предали, вече са с обвинения, съобщи административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата
Тялото на мъртвата беше намерено в ранните часове на 17 май. Случайно минаващ софиянец се е натъкнал на трупа й на улица в квартал "Орландовци". Тя е била с видими следи от насилие и вързана със "свински опашки".

Убитата е водила скитнически начин на живот, криминално проявена и наркозависима.

"Същата заедно със свои близки многократно е извършвала кражби", обясни Русинова.

По тялото на 28-годишната жена е имало множество удари, счупвания на главата и ръцете, вследствие на което се е събрала кръв в горната част на тялото и причинила смърт.

Тя крадяла често, включително и от месокомбината.

При претърсване в хале на месокомбината са били намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на СДВР Георги Хаджиев преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били спипани да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

Русинова обясни, че един от охранители е бил осъждан за трафик на наркотици извън България.

Излежал е само част от присъдата, след като предсрочно е бил освободен и в срока на това освобождаване е извършено престъплението.

"Тези три лица не са служители на охранителната фирма, но от справка, предоставена от фирмата, те са били на работа въпросната вечер", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чувството за безнаказаност и освобождаването от затвора Предсрочно води до извращения. Независимо каква е жертвата никой ама абсалютно никой няма право да отнема живота и по такъв вараварски начин. В каква кочи.на живуркате бе утре и вас ще ви подпукат с Бухалките. В 21 век ли сте или в каменната ера. За мен не се притеснявам щото такива мога да ги нахвърлям за минути ама за такива като вас хилави ще е доста трудно да им се противопоставите. Ще ви разпарчетосат безнаказано.
40
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато видите крадец в имота си, посрещнето го радушно, почерпете го, помогнете му да натовари вещите ви, ако се умори му осигурете легло да легне, да почине и накрая го изпратете със здраве - така се прави в цивилизована хипи-гей Европа, така да знаете. Какво ми се сърдите тук, че ви крадяли, какви са тези варварщини, трябва да се борим с това, крадците си имат права, достойство, трябва да се уважава труда им, бъдете толерантни еврогейци.
39
2
 
27
 
! Отговори
Василев преди 4 години
До Waffen SSТова е бой до смърт, не са два ритника и два шамара, това е жестокост с ярост и злоба!!!Това е нечовешко, за съжаление гардовете са паднали по-ниско и от клошарката-наркоманка!Това са закърнели мозъци и животински инстинкти!!!Няма значение, дали е българка или ц.иган.ка!!!Науката , медицината и правосъдната система трябва да се произнесат!!!Агент Кени Лейджър!ЦРУ!!!
38
0
 
15
 
! Отговори
Доктора преди 4 години
До Бял българин : Може и да си прав но така наречените гардове 110 % са мутри и престъпници ! тези частно охранители са бандити !!!
37
1
 
23
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Ваньо,изкарвал съм се по отношение на собствеността много крайно.Не съм съгласен обаче трима гашника на заплата да утрепят когото и да е само за да се подмажат на шефа си!!!Никак толерантен не съм. Против съм друго Ваньо,но ти едва ли си разбрал.За теб е важно да се заядеш с някого.....
36
3
 
2
 
! Отговори
Клошо Клошев преди 4 години
Кофти ден за свфинете с пагони и съдиите...мамуната редовно си е плащала на корумпетата...
35
0
 
22
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До Василев//Ще си позволя да не се съглася с Вас.Тези с двете гънки в мозъка или с две мозъчни клетки за съжаление са основната част от народонаселението,което от липсата на закони и чувството на безнаказаност съвсем оскотява.Народ,който има в битността си такива поговорки от типа "Не сакам,я да съм добре сакам, съседо да е зле" или в другият вариант"Най съм доре ,га на Вуте му е зле"
34
5
 
4
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Не е добре да се краде...
33
17
 
2
 
! Отговори
Василев подлогата преди 4 години
Аз съм василко подлогата на *** завода, кво разбираш ти бе пенсио, това че си необразован , без пенсия и без никакъв живот си е лично твой въпрос и благодари на комунизма че не ти е уредил пенсийка щото си ***, не се мешай при нас образованите , модерни и гледащи в бъдещето, кво говориш за герб като те правят най-хубавото за държавата , не и за вас старите комунисти де вие за това само плачете
32
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е като няма закони, хората им писва и вземат нещата в свои ръце. Вместо тази наркоманизирана *** да е в затвора, тя продължава да си краде, ей така напълно безнаказано, защо престъплението й било маловажно, сега даже трябва да й съчувства - либерастка гнус, тези охранители трябва да се наградят, че са свършили мърсната работа и са отърнали обществото, а не да ги съдят.
31
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В предишен материал се спомена, че крадлата е известна на всички в кв. Орландовци.Представяте ли си колко им е писнала с "дейността" си тая на охранителите, за да се стигне до логичния завършек? Браво на охранителите!
30
18
 
8
 
! Отговори
Иван преди 4 години
До избирателАбе джнедърче, не 3ма, а 50 мъже е трябвало да налагат тая долна напаст. Ограбила толкова много съвестни и свестни хора, а болни толерантни хора като теб, я защитават. И ти при нея!
29
8
 
22
 
! Отговори
избирател преди 4 години
До там стига нашето мъжество,да бием и убиваме някого,когато сме поне трима срещу него.Виж,ако е жена е още по "МЪЖКО"!!!Иначе все се чудим защо 240 плюс един кабинет министри съсипаха държавата ни....Ами "МЪЖЕСТВОТО",ни голямо......
28
5
 
11
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До краенАлкохолизма и наркоманията се водят физико - химично заболяване! Щастлив бъде око около теб / близки, роднини/ няма такива хора!
27
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПРЕМЪЛЧАВАМЕ, че "жената", "клошарката", "наркозависината", "криминално проявената" и всички други разнежващи епитети се отнасят за представителка на ЕТНОСА ...Политкоректно, но не излиза ли, че убитата е българка ???Дори в САЩ, (най-политкоректните) при инцидент се съобщава етноса!!
26
5
 
30
 
! Отговори
Нормален преди 4 години
Ако имаше Държава, тази отреп-ка щеше да е в затвора, а не да отарашва целия квартал безнаказано. Институциите стимулират престъпността като не взимат адекватни мерки срещу нея. Това не е първият и няма да е последния случай. И вас да ви крадат през седмица, и вие ще превъртите.
25
9
 
18
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Жестокост и селска простотия, това е в характера и манталитета на гардовете и охранителите!!!Те имат две гънки в мозъка и действат, каквото им каже началника!!!Така е и Бати Бойко, чака каквото му кажат началниците и изпълнява!!!Защото ако има повече гънки, ще се сети, че къщичките за гости и кражбите от еврофондовете е краят на политическия проект ГЕРБ!!!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!
24
13
 
15
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Толкова съжалявам за нашата съгражданка... още загубени ... едно поне 7 - 8 "българчета" ... още загубени берачи... и получатели на социални помощи... още загубена кючеклийка...Мнооого ще ми липсва тази!
23
20
 
16
 
! Отговори
краен преди 4 години
Гардовете няма да коментирам, НО питам защо по-долу непрекъснато се споменава "жена" или "човек" ?Това подобие на живо същество, което по невнимание гардовете са убили вместо само пребили е обидно да се причислява към човешката раса!Ако в случката тази "жена" беше замемена с бяснo куче изпохапало де що види, така ли щяхте да говорите?И все пка едно бясно куче няма избор,а тази наркоманска измeт е имала.От мен никакво съчувствие към това "нещо" което отдавна трябваше да е в затвора или мъртво
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега бочко ще им дьрпа ушите!Защо сега, баш за европейските избори ли неможах те ли да изчакате с гаврата и така мутрата ядосано ще каже на своите придворни...

Спонсорирани публикации