Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт

Вързали й ръцете със "свински опашки", били я и с бухалки
22 май 2019 15:35,
216
Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт
Снимка: pixaBay

Чудовищна агресия са проявили тримата охранители, които са задържани за убийството на намерената мъртва жена в "Орландовци" на 17 май.

Мъжете сами са се предали, вече са с обвинения, съобщи административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата
Тялото на мъртвата беше намерено в ранните часове на 17 май. Случайно минаващ софиянец се е натъкнал на трупа й на улица в квартал "Орландовци". Тя е била с видими следи от насилие и вързана със "свински опашки".

Убитата е водила скитнически начин на живот, криминално проявена и наркозависима.

"Същата заедно със свои близки многократно е извършвала кражби", обясни Русинова.

По тялото на 28-годишната жена е имало множество удари, счупвания на главата и ръцете, вследствие на което се е събрала кръв в горната част на тялото и причинила смърт.

Тя крадяла често, включително и от месокомбината.

При претърсване в хале на месокомбината са били намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на СДВР Георги Хаджиев преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били спипани да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

Русинова обясни, че един от охранители е бил осъждан за трафик на наркотици извън България.

Излежал е само част от присъдата, след като предсрочно е бил освободен и в срока на това освобождаване е извършено престъплението.

"Тези три лица не са служители на охранителната фирма, но от справка, предоставена от фирмата, те са били на работа въпросната вечер", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
15
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
Ха! В "Социолната" ни държавица под управл. на мутрата ГЕРБ институциите не функционират! Четейки жената се е нуждаела от подслон и лекарска помощ! Но при ГЕРБ хуманност нема, има мутри, бандити, бухалки, наркотици / нелегално/, ....пп. у болницата ко и казали, че нема здравни осигуровки ли?
20
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гордейте се че живеете в държавата на г-н Борисов , докато не ви утрепали още...
19
6
 
32
 
! Отговори
поправка преди 4 години
Не са гардове , а гадове.
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждате ли, всичко се плаща в Бьлгария!Сигора шефа на склада е платил на мутрите да я опаткат, ей така за идеята весело да става, много пари имат Бг мутрите бре братче.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама това в България ли се е случило?
16
3
 
18
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Бойко Борисов трябва да даде ясен и категоричен отговор , дали братовчед му е поставено лице и управлява фирмите и купува собственост от името на премиера, както и да превърта суми през офшорки!!!Добър ден селяни прости!!!ГЕРБ изчезват от политическия небосклон, така както селска животинска *** изчезва в нивата след дълбока оран!!!Агент Франки Бремър!ЦРУ!!!
15
38
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Биячите са представителна извадка на индивидите, гласували за най - некадърния нищоправец, набеден за президент - зеленият чорап и *** Румен Радев, чийто баща сгази като куче един иванлид с мощния си 400 КОньов мерцедес, чиято любовница деса *** ходи на екскурзиики с държавни пари и забърква страната ни в международни скандали, кара в насрещното, бяга от патрули на КАТ по бул България, чийто синковец бие с юмруци свои връстници в дискотеки!ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ НА МОМЕНТА!
14
11
 
42
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Този народ моят народ изцяло заслужава съдбата си като сега е едва началото. Народ изгубил всичко човешко в себе си. Що за чудовище трябва да си за да направиш нещо подобно.
13
6
 
15
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Софийски фън - космат с кървясал поглед раздава правосъдие. Другарете мУ обикалят параклиса със свещи в рЪцете и фас ***.На Дойран са се били щото е било война ама в тоя месокомбинат жената... тримата на кренвирши барабар с космите
12
4
 
20
 
! Отговори
Гошето преди 4 години
Навсякъде по света в повечето фирми за охрана наемат доста престъпници - на шефовете не им пука - така е и в България, и в Англия, и в Щатите, да не говорим за 'третия свят'.
11
3
 
37
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Не са служители ..но са били на работа .Бе четете ли какво пишете.Е га ти мутралията...да я бяха застреляли с един коршум в слепоочието да не се мъчи.Смъртна присъда...
10
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отнемаш живот, а не можеш да го върнеш.За всички олигомрени.., времето за излежаване трябва да е равно на това което си отнел, сиреч влизаш в затвора завинаги, защото никога няма да можеш да вънеш живота
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България можеш да получиш справедливост от хора като дон Корлеоне.
8
0
 
52
 
! Отговори
Т преди 4 години
Как така не са били служители на фирмата, но са били на работа?Решили са да работят на доброволни начала?Тук освен прокоратурата би трябвало вече да се е сезирала и инспекцията пр труда, НАП и НОИ.
7
5
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така като гледам някой от душевно болните ни коментиращи искат да ни обясняат, че това три анаболни гoведa да пребиват жена с вързани ръце е нещо напълно нормално... *** държавта загубена аз.
6
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление, неработещата съдебна система до това води. Всеки да се оправя, както може. Ама и тия разните му охранители вярно и те са едни... Както някой е споменал по-долу, ония (май бяха варненски) ММА-подражатели бяха пребили онзи лудичък човечец до смърт и то за нищо. Какви тестове минават, как ги препитват - те си знаят.
5
7
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не са гардове, а *** на обществото от които просто друго не става освен да раздават шутове. С една дума абсолютни бoклyци.
4
12
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
3-*** гардове, 2 часа бият с бухалки за да убият една жена.6 човекочасаНикаква производителност на труда.После - защо били ниски заплатите.
3
8
 
42
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПСИХОПАТИ
2
8
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако имаше нормален съд тази трябваше да е в затвора.

Спонсорирани публикации