TBI Bank предлага още по-добри условия по срочни депозити

Банката дава добавка към лихвените условия в лева и в евро
Обновена: 21 юни 2019 09:09 | 21 юни 2019 09:04, Анисия Иванова
3
TBI Bank предлага още по-добри условия по срочни депозити
Снимка: TBI Bank

Осъществяването на мечтите е това, към което много хора се стремят през целия си живот. Често мечтите ни са свързани с нашите спестявания – парите, които сме изкарали с много труд трябва да "работят“ за нас. За съжаление в наши дни банковите депозити – спестовните продукти с най-нисък риск, предлагат исторически ниска доходност.

TBI Bank е позната като банка, която предлага някои от най-добрите лихвени условия по депозити. Решихме да направим още една крачка в тази посока, предлагайки нещо специално. Добавихме 0.20% към лихвените условия в лева и в евро за депозити за срок от над 1 година, съобщават от банката.

След добавянето на този бонус лихвените проценти по 18, 24 и 36-месечните депозити и в двете валути станаха съответно 1.15%, 1.30% и 1.50%. Предложението ни е валидно както за настоящите ни клиенти, така и за новите такива.

"Разбираме, че лихвените нива на местния пазар не са особено доходоносни за спестяванията на хората – днес лихвите по депозити са на ниски нива, като в обзоримо бъдеще може дори да станат още по-ниски. Фокусирахме новата си оферта към по-дългосрочните спестявания, тъй като искаме да подкрепим нашите клиенти за постигането на спестовните им цели, позволявайки им да си подсигурят добър лихвен процент, фиксиран за по-дълъг период от време. Способността ни да бъдем гъвкави и ефективни като организация ни дава възможност да преотстъпим част от спестеното от оперативни дейности към нашите клиенти, предлагайки им още по-изгодни условия за техните депозити“, обясни Лукас Турса, старши вицепрезидент "Финансиране“ в TBI Bank.

За TBI Bank

TBI Bank е фокусирана върху потребителското  финансиране и кредитирането  на малки и средни предприятия  и оперира в България, Румъния, Германия и Швеция. Ние сме  част от 4Finance Group, глобален лидер  в дигиталното потребителско  финансиране. Чрез мрежа от над 6 600 точки на продажба, ние обслужваме  повече от 1.2 милиона регистрирани  клиенти. TBI Bank е горда със своя  подход, изцяло фокусиран върху  нуждите на клиента, който определя  стратегията ни да се превърнем  в дигитална банка от следващо  поколение. Именно този подход  е движещата сила, която устойчиво  ни подрежда сред най-печелившите  банки в България за последните 4 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
БурканБанк преди 4 години
Заради кредитните милионери, масовата приматизация и един политикономист от ромски произход, в бг е наложен (под натиск отвън) валутен борд. Това означава затворена финансова система, която в общи линии стабилизира мизерията. "Българските" банки се занимават предимно с изнасяне на печалбата си в чужбина и тъй като не са в еврозоната (под европейски контрол), си позволяват да нарушават редица правила и закони, а лихвите по потребителски и особено ипотечни заеми са абсурдни,по депозитите са смешни
2
1
 
7
 
! Отговори
Банкер преди 4 години
1.15% за 18 месеца? Кой *** ще си даде парите, особено пък за 36 месеца влог? GIC носят поне 3.2 % за 12 месеца, да не казвам за Stocks or Mutual funds където 6-10% е съвсем нормална лихва. Банка няма да ви направи богати, умът ще. Прочетете за фейсбук Либра и 20 годишните милионери, имотни брокери...едва ли са разчитали на 1.15% влогове
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това даже не покрива инфлацията

Спонсорирани публикации