Imoti.net отново с награди за най-добрите брокери и имоти

Сайтът отбелязва и 20-та си годишнина на 27 април, в зала 6 на НДК
Обновена: 6 мар 2020 11:31 | 6 мар 2020 11:26, Анисия Иванова
4
Imoti.net отново с награди за най-добрите брокери и имоти
Снимка: Imoti.net

Тази година водещият сайт за обяви на недвижими имоти Imoti.net отбелязва 20-тата си годишнина. Вече две десетилетия платформата помага на потребителите с информация за коректните и некоректните практики на пазара и предлага полезни съвети.

В годината, в която Imoti.net празнува своята 20-та годишнина, за пети пореден път ще се проведат и Годишните награди на Imoti.net. Това са единствените отличия в сектора, които оценяват постиженията и коректността на компаниите и експертите, съобщиха от Агенцията.

Тази година компаниите за недвижими имоти ще бъдат оценени в 13 категории, 2 от които са нови – „PropTech“ и "Маркетингова стратегия на имот“. Ще има и една специална награда "Устойчиво развитие“, която ще се присъди на компания с над 20-годишен опит.

Призът „Агенция за недвижими имоти на годината“ ще бъде разделен на три подкатегории – за компании с до 5 брокери, за фирми с между 6 и 20 служители и за по-големи фирми. Агенциите ще могат да се борят още за „Дебют на агенция за недвижими имоти“; „Най-динамично развиваща се Агенция за недвижими имоти“ и „Най-добър сайт на Агенция за недвижими имоти“.

Традиционно една от най-оспорваната категория е тази за „Брокер на годината“ поради големия брой номинирани. Няколко ще са отличията и за имоти, участвали на пазарa през миналата година - „Бизнес имот на година“, „Жилищен имот на година“, „Ваканционен имот на годината“ и „Селски имот на годината“. Награда ще има и за „Инвестиционен проект на годината“. Победителите ще бъдат избрани от експертно жури, в което участват специалисти от различни сфери.

Потребителите също могат да посочат своите фаворите в три категории – „Агенция на годината“, „Брокер на годината“ и „Сайт на агенция“, а един от всички гласували ще получи специална награда.

Победителите в Годишните награди на imoti.net ще бъдат обявени на специална церемония на 27 април, в зала 6 на НДК. Преди награждаването на победителите ще се проведе дискусия на тема: „На прага на следващите 20 – поглед в бъдещето на имотния бранш“.

„Първата онлайн платформа за обяви за недвижими имоти imoti.net навършва 20 години, но не престана да се развива и да изпреварва конкуренцията, за да предложи на потребителите реални обяви, детайлно и красиво представени от коректни компании и експерти“, заяви Снежана Стойчева, мениджър на imoti.net 

Освен разнообразни обяви и ценни съвети Imoti.net предлага и 360-градусови обиколки на имотите. Функционалната услуга позволява на потребителите бързо и лесно да разгледат желания апартамент. Поредицата „Доверен брокер“ пък предлага  съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти, благодарение на които потребителите да могат да вземат информирано решение в свой интерес по всяко време.

Годишните награди на Imoti.net се осъществяват с генералното партньорство на Пощенска банка и с подкрепата на Национална асоциация на строителните предприемачи.

Медийни партньори на събитието са Investor.bg; Bulgaria ON AIR; Bloomberg TV Bulgaria; Градът Медиа Груп; Вестник „Строител“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Предприемач преди 4 години
Брокерите ги лекувам аз. Ходя на огледи с един мой работник. Ония вадят едни протоколи, че не можело без тях да купиш имота, щом са те завели на оглед. Моя работник подписва. После ако съм харесал си намирам чрез съседи собственика и се разбираме на 4 очи.
3
0
 
4
 
! Отговори
До 1 Генчо преди 4 години
Точно обратното правят брокерите. Имот за 100 хиляди те съветват да го пуснеш за 80 хиляди, за да стане бързо сделката и да си приберат комисионната.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"водещият сайт" ХАХАХАААААААА
1
0
 
6
 
! Отговори
Генчо преди 4 години
Имоти нет е пълна фира, надути и лъжливи цени..Човек иска да си обявява имота за 100 к , брокерите му казват почни на 120 ,държат го 1 година и после му викат намали, че не се продава... Никога не се доверявайте на брокери, съветите им са лъжи и само лъжи...