Какво е да търсиш работа в условията на криза

Дали са подготвени новите кадри и фирмите?
Обновена: 16 апр 2020 19:59 | 16 апр 2020 19:58, Екип на Bulgaria On Air
4

Проучване на асоциацията за управление на хора и на дружеството на връзките с обществеността посочва, че сигурността и стабилността са определящи за избора на работно място.

Близо 80 на сто от студентите са уверени, че в България има компании, които отговарят на всички техни изисквания, а над 60% вярват, че могат да намерят желаното работно място у нас.

Ще се промени ли пазарът на труда заради кризата и колко подготвени са новите кадри и фирмите, темата коментира Георги Първанов от Българската асоциация за управление на хора  в предаването "Директно" по Bulgaria On AIR.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
absurd преди 4 години
Да това е целта,но няма да стане
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
става все по трудно намирането на работа....заплащането ще падне...всеки ще иска да работи за каквито пари му предложат чорбаджиите при робски условия...май това беше целта на този цирк ...
1
3
 
0
 
! Отговори
ani преди 4 години
Да пояитам горския.Горски като си се махнал що търсиш пак на мен.мие ясно че с оня виртуалния сте ръчкали вчера излишно ми ок мога да ти кажа че не това е проблема проблема е че тоя несе минава ден без глупости аз ще му покажа че и това се намира а тои идеаялния да гледа себеси и да не бута масло че не става нищо освен клюките да носи и като не може без тоя ще иде при него компания даси прави

Спонсорирани публикации