Офисите се адаптират с нов подход по време на пандемия

Намаляване на офис площите няма да има, смятат архитекти
12 май 2020 12:53, Красимир Ангелов
9
Офисите се адаптират с нов подход по време на пандемия

Целият подход на планирането на офис пространствата трябва да бъде друг, но намаляване на офис площите няма да има. Това смятат архитектите Цветан Петров, управител на "Иво Петров Архитекти" и Нева Дамянова в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria.

"Предстои осигуряване на необходимия брой хигиенни материали за офис пространствата. Трябва да се осигури нужното разстояние между хората. Тендециите в архитектурния дизайн в офисите отдавна включват този тип разделяне", коментира архитект Цветан Петров.

В отворените офиси има много добри преградни системи, каза още архитект Петров. Затова той обясни, че е  желателно те да бъдат поне на нивото на главата.

По думите на архитект Нева Дамянова офис пространствата ще успеят да се приспособят в новите условия и от това ще излязат интересни нови решения.

Вижте тук видео с целия разговор
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прегради има, но климатичната система е една за цялата сграда.
8
0
 
1
 
! Отговори
бай онзи преди 3 години
ние сме 7000 човека, компнаията ни е наела 3 сгради, от 3 месеца всички работим home, но наема върви ...Ще видя кгоа ще им увре главата ;)
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много искам да врътна един въпрос на един понеже е играч господин играч времето поставя мястото на всеки помниш ли как ми прави мръсно на моята техника дадена с личните ми пари да ползваш служебна е бъди здрав каквото ти дал господ това ити взел амин а аз ще карам със смотаното
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички тези огромни офиси, бизнеси,богаташи. Дълго време мислехте, че сте богове. Решавахте съдбите на хората. Трупахте милиони печалби.Свърши!!! Имате 3 месеца да решите. После идва страшното
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свършено е с вас-българска противна мафиотска структура.Предтечата на АНТИХРИСТ започва бавно и постепенно да ви спира всички кранчета. Скоро ще разберете, че офшорните сметки също са блокирани.Не случайно Бог осъжда своя най-светъл и силен ангел тук на тази Земя. Той започва да се разправя с вас. Вие свършихте мръсната работа. Събрахте му пари от рекет, наеми,кражби,убийства,изнудване, корупция. Сега започва да ви унищожава. Нима си мислите, че САТАНАТА има потребност от мафия и мутри да му вършат работата во веки? Дяволът изкушава и паднеш ли му в мрежите трудно се измъкваш.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тогава, когато последните християни станат малцинство, изправени пред МОГЪЩАТА ИМПЕРИЯ НА АНТИХРИСТ, изхода на битката ще изглежда предначертан. Иисус от облаците ще дойде, за да спаси последните останали християни и ще унищожи Бог чрез Своето Слово Сатаната и Антихрист.
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3. От мафията ще остане малко в края на 2020 г. В началото на 2021 идва и Антихрист, който публично ще убие на площадите последните живи хора, част от мафиотските структори.Антихрист няма да иска да сключи съюз. Нито с мафията, нито с масон-юдеите.Накрая, когато мафията и масон-юдеи се окажат просто едни послушни роби в ръцете на Антихрист започва невиждана война. Преди това ще има няколко по-малки войни, които ще бъдат прекъснати лично от Антихрист.Тогава, когато последните християни станат малцинство, изправени пред МОГЪЩАТА ИМПЕРИЯ НА АНТИХРИСТ, изхода на битката ще изглежда пре
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Света се променя и скоро ще се появи УНИЩОЖИТЕЛЯ НА МАФИЯТА.1. След 3 месеца започва ново и още по-страшно събитие. Сега може медиите на К0Й да имитирате(лъжете) живот без проблеми и бавно връщане в старото състояние на икономиката и живота в Света. Само, че след 3 месеца изведнъж ще започнат да падат първо ГОЛЕМИТЕ МАФИОТИ В СЯНКА. После вече ще е късно дори няма да може да се скрият техните политически фигури подвластни на МАФИЯТА.2. Тогава от нивото идва предпечатна на Антихрист, който ще проправи път за Антихрист. Като за тази цел ще измине всички мафиотски структори.3. От мафи
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безсмислено е това. Само климатикът върти вирусите из цялото пространство.

Спонсорирани публикации