TBI Bank с нова кампания: "С теб сме!", вдъхновена от реални истории

Банката предлага продукт, който е удобен и пoдходящ за всеки
Препоръчан материал | Обновена: 29 юли 2020 14:39 | 29 юли 2020 13:54, Красимир Ангелов
TBI Bank с нова кампания: "С теб сме!", вдъхновена от реални истории
Армен Матевосян

TBI Bank винаги търси нови възможности да предложи подходящо финансиране на своите клиенти. Особено сега на много от тях се налага да покрият непредвидени разходи, както и имат нужда от подкрепа, за да започнат нещо ново или да изпълнят своя мечта.

Затова TBI Bank предлага продукт, който е удобен и пoдходящ за всеки. Нови и настоящи клиенти могат да кандидатстват за потребителски кредит със срок на погасяване от 3 до 48 месеца. Ако плановете им се променят в рамките на тридесет дни, те връщат точно толкова, колкото са получили1.

Това обаче не е всичко! През последните години стотици хиляди българи се довериха на TBI Bank за потребителско финансиране. Това са хора с различни професии и житейски истории, които са се уверили, че банката наистина застава до тях, когато имат нужда от подкрепа. Вдъхновени от всички тях TBI Bank стартира нова телевизионна рекламна кампания: "С теб сме!".

Наред с професионални актьори, в нея участват истински хора със своите реални истории и различни предизвикателства. В рекламите ще видите пенсионер, учител в детска градина, полицай и дори собственик на софтуерна компания.

"Докато разработвахме новата ни концепция, взехме предвид, че TBI Bank винаги е била невидимата подкрепа за нашите клиенти", споделя Армен Матевосян, главен търговски директор на TBI Bank." – Ето защо решихме да предложим продукт, който ще бъде привлекателен за истинските хора в реалните им житейски ситуации и именно тези хора са в центъра на нашата рекламна кампания. Искаме да кажем на нашите настоящи и бъдещи клиенти, че винаги сме заставали и ще заставаме до тях и че това няма да се промени, независимо от обстоятелствата".

Новата телевизионна кампания вече е в ефир, а тук можете да видите рекламния клип.

Клиентите, желаещи да кандидатстват за продукта могат да направят това чрез всички онлайн и офлайн канали на TBI Bank.

Повече информация може да откриете и на сайта на банката tbibank.bg

Имиджова публикация

Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации