Булсатком увеличи сателитния си капацитет, активирайки седми сателитен транспондер от Hellas Sat

Обновена: 9 окт 2020 15:17 | 9 окт 2020 15:14, Александър Попов
Булсатком увеличи сателитния си капацитет, активирайки седми сателитен транспондер от Hellas Sat
Булсатком увеличи сателитния си капацитет, активирайки седми сателитен транспондер от Hellas Sat. Компанията продължава работа в посока подобряване на услугите за своите клиенти, като използва новия капацитет за по-добро качеството на излъчваната картина и за увеличаване на броя канали с висока резолюция (HD канали) в портфолиото на оператора. Вече всички спортни канали, разпространявани от Булсатком са с брилянтно качество и с висока резолюция, в това число БНТ 3 и спортните канали, включени в допълнителните спортни пакети Diema Xtra и Max Sport Plus Lite.
 
Най-големият доставчик на развлекателно телевизионно съдържание у нас пуска и нов допълнителен ТВ пакет ГЛОБУС, който включва каналите Love Nature HD, Love Nature 4K ULTRA HD. Travel ХP, The World и History 2. Той е изцяло насочен към природонаучни и документални филми, както и към предавания, разкриващи повече за планетата ни, природата, пътуванията и съвременната история. До 1-ви ноември, пакетът се разпространява безплатно, а след това клиентите на Булсатком ще могат да се абонират за него срещу 2 лв. на месец.
 
Новото съдържание и каналите с висока резолюция се достъпват от клиентите на оператора, които използват съвместими приемници и/или декодиращи модули за телевизори. От няколко седмици Булсатком предлага нови приемници и модули в магазинната си мрежа в цялата страна, като подмяната на остарелите несъвместими приемници се извършва срещу 9 лв., а модулите се предлагат за 19.90 лв.
 
Булсатком увеличи сателитния си капацитет, активирайки седми сателитен транспондер от Hellas Sat
 
Новината за подобренията, реализирани от оператора, беше съобщена на специално събитие, организирано за представители на телевизионната индустрия и партньори на Булсатком в столицата. Като съорганизатор на бизнес коктейла се включи натрупалият популярност канал за драма сериали TDC, собственост на SPI International. На събитието главният изпълнителен директор на Булсатком, Станислав Георгиев обяви, че от 1-ви ноември TDC ще може да се излъчва от всички оператори в страната, които договорят права за неговото разпространение със SPI или Булсатком.   

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

Имиджова публикация

Още по темата: Булсатком
Още от

Спонсорирани публикации