Свободният енергиен пазар – във фокуса на новата онлайн дискусия на Investor.bg

Тя ще се проведе на 26 октомври, 14:15 часа, на живо на Investor.bg
Обновена: 22 окт 2020 14:20 | 22 окт 2020 14:00, Красимир Ангелов
1
Свободният енергиен пазар – във фокуса на новата онлайн дискусия на Investor.bg

От началото октомври небитовите потребители на електроенергия могат сами да избират доставчик на електроенергия.  Но какви са предимствата и недостатъците на свободния енергиен пазар – отговорите на този и още важни въпроси ще даде новата онлайн дискусия, която Investor.bg организира. Тя която ще се проведе на 26 октомври, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.

След успеха на поредицата live студиа, които водещият финансов сайт посвети на рестарта на бизнеса по време на пандемия, дигитализацията на банковите продукти и дигиталното застраховане през май, юни и юли, сега Investor.bg ще разгърне темата: „Свободен енергиен пазар“.

По време на онлайн студиото експерти ще обяснят защо се либерализира пазарът за достъп до електричество, какво представлява отвореният енергиен пазар, как потребителите да изберат доставчик и какви са правата на потребителите.

В дискусията ще участват Павлин Павлов, мениджър продажби, Grand Energy Distribution, Димитър Бартов, управител на Synergon Energy, aдв. Пенчо Станчев от Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко“ и Анна Димитрова, ръководител отдел „Енергийна политика, околна среда и иновации“ в EVN България.

Павлин Павлов има близо 15-годишен опит в сферата на енергетиката и има сериозни познания за сектора. Адв. Пенчо Станчев е водещ експерт в областта на енергийното право, банково право и процесуално представителство. Той консултира някои от лидерите на енергийния пазар във връзка с разнообразни регулаторни и лицензионни въпроси, свързани с дейността им.

За повече информация и регистрация за събитието посетете: https://club.investor.bg/.

Онлайн студиото на Investor.bg се провежда с партньорството на Synergon Energy, Grand Energy. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria и Dnes.bg.

 


1
Още по темата: Investorbgенергиен пазар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Трите морета преди 1 месец
"Трите морета" е проект за газопроводи от Полша. ТИКВАТА разпореди ли ДА не се учаСтва ???
ТИКВАТА дори ДА успее ДА ЗАВЪРШИ ТурскаТА ТРЪБА, по тази тръба в този момент може ДА тече Само американски , катарски, израелски и азерски газ