Нестандартна Коледа: Предпазна маска според зодията

Коледа 2020 ще бъде по-различна
Обновена: 11 ное 2020 10:20 | 28 окт 2020 10:44, Дарена Найденова
3
Нестандартна Коледа: Предпазна маска според зодията

Какво е общото между пандемията и астрологията? И двете диктуват живота ни. Въпреки че коронавирусът е от по-скоро при нас, той ни накара да се съобразяваме с него всеки ден в продължение на почти година. Изглежда, че ситуацията ще се задържи още дълго време и постепенно ще се учим да живеем с нея.

Новините за вируса се превърнаха във втори хороскоп, без който не можем да продължим нормално деня си. Трябва да знаем колко хора са се заразили, колко са се излекували и какви са новите мерки за ограничаване на разпространението на COVID-19. Преди пандемията, първият въпрос, който задавахме на непознати, беше „Коя зодия си“, а сега е „Дезинфекцира ли си ръцете?“ и „Носиш ли си маската?“.

Празниците тази година също се промениха. Много от нас прекараха Великден, Гергьовден и другите почивни дни в малка компания и успяха да се видят с близки и приятели само дигитално. След по-малко от два месеца обаче, ще настъпи и един от най-големите празници – Коледа, който се свързва с големи семейни събирания и подаръци.

И докато предишни години търсехме скъпи предмети и дрехи, за да ги сложим под елхата, тази година най-желаният подарък ще бъде да сме заедно с любимите ни хора на празника. Въпреки това, малките подаръчета не са за пренебрегване. Тази година има един универсален аксесоар, който със сигурност може да играе ролята на нестандартен и супер практичен подарък. Да, познахте, говорим за предпазната маска за лице, която скоро се превърна и в задължителна както на открити, така и на закрити обществени места, пише Tialoto.bg.

Така че, ако все още се чудите какво да подарите на близките си, тази статия е точно за вас.

Нека се върнем към астрологията. Желанията на човек се определят именно от зодията му и трябва много добре да я познавате преди да тръгнете на шопинг. Тук идва и връзката с пандемията и предпазните маски. Ако изборът им ви се струва незначителен, на грешен път сте. Всяка група зодии има определено желание за това какво да носи върху лицето си, за да изглежда стилно.

Дванадесетте зодиакални знака се разпределят поравно в четири основни групи – Огън, Земя, Въздух и Вода. Всяка една от тях има специфични характеристики за зодиите в нея. Освен черти на характера, знакът ви определя и какви подаръци харесвате. И тъй като Коледа е съвсем близо, а пандемията не си е тръгнала, ви даваме няколко идеи за защитни предпазни маски от висшата мода, които да подарите на приятели и близки, според тяхната зодиакална група.

Огнени знаци: Овен, Лъв, Стрелец

Огненият нрав на Овена, Лъва и Стрелеца предполага, че те биха се възпротивили на законите за носене на маска, но не. Те са едни от най-изпълнителните и затова им трябва предпазно средство, което да ги отличава сред тълпата.

Понякога тези зодии имат желание да са център на внимание и затова им предлагаме модел на Collina, който е истинско бижу. Маската съдържа малък джоб, в който да слагате филтри за пречистване на въздуха. По този начин освен че ще бъдете защитени от вируси, ще се предпазите и от замърсяването, което ни очаква през зимата.

Ако обаче искате да спестите време и да поръчате без да излизате от вкъщи, можете да го направите с новата карта на УниКредит „Visa Classic Shopping Card“. С нея имате възможност да пазарувате стоки на високи цени на принципа на разсроченото плащане. Освен това, годишната ви такса за първите две години е 0 лева.

Водни знаци: Рак, Скорпион, Риби

Добре дошли в емоционалната въртележка на зодиака. Ако познавате поне една от трите зодии, то знаете какво говорим. Със сигурност сте преминали през доста моменти, в които емоциите на Рака, Скорпиона или Рибите са ви дошли в повече, но сте прехапали езика си, защото ги обичате. Тяхното мото е повече от ясно – „Обичай ме повече от всичко, направи така, че да се чувствам нужен!“.


Хората от тази група приемат всичко доста по-навътре от останалите и много добре трябва да си мерим думите и жестовете около тях. Един погрешен поглед или една малко по-дебелашка шега, може да ни коства часове, прекарани в извинения. Тези три зодии са и изключително капризни откъм подаръци и затова е важно да внимавате, когато ви казват от какво имат нужда. Те го правят с лек намек да си записвате и след това да им го подарите.

 

Въображението им също не е за подценяване. Понякога тези зодии слагат розовите очила и забравят, че живеят в реалността. За тях всичко е красиво и магическо, достойно за романтичен филм. Затова и предпазната им маска трябва да отговаря на този сюжет. Моделът на Erdem е перфектен за тази група. Той е направен от италиански памук, който почти не се усеща върху лицето. Флоралните мотиви правят маската още по-привлекателна и красива.

И тук със закупуването на маска подпомагате борбата срещу COVID-19. 100% от печалбата ще бъде дарена на Националния кризисен щаб за справяне със заразата в Италия.

За земните и въздушните знаци вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Реклама на банка преди 3 години
А противогазът с висока степен на биозащита, за коя зодия е?
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете с истерията ковид във всяка статия. Вече станахте жълти Няма астрологични предсказания за маски. То бива измислици, народът не е толкова ***. Нашите много текстилни маски и купихте отвън на стотинки сега да си продавате
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Бойко имало маска с форма на кюлче и гердан от суджуци, като на хавайка.

Спонсорирани публикации