Икономически и политически промени в света – акцент в конференцията на Bloomberg TV Bulgaria

Дискусията ще се проведе на 5 ноември, от 14:30 часа
Обновена: 4 ное 2020 14:30 | 4 ное 2020 12:43, Анисия Иванова
0
Икономически и политически промени в света – акцент в конференцията на Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

2020 г. е различна. Година, в която един непознат вирус промени света. Кои са най-големите промени в глобалната икономика и политика – отговор на този въпрос ще даде четвъртото от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, което ще се проведе на 5 ноември, от 14:30 часа. Студиото може да проследите на  живо на www.bloombergtv.bg/live, investor.bg, dnes.bg, bgonair.bg, както и в социалните мрежи.

За икономическата и политическата промяна в света ще говори Даниел Грос, директор на Центъра за европейски политически изследвания (CEPS). В четвъртото от поредицата онлайн издания на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria той ще коментира политиката на централните банки, глобална икономика след изборите в САЩ и още интересни теми.

Даниел е и съветник в Европейския парламент, бил член на Консултативния научен съвет на Европейския съвет за системен риск. Работил в МВФ и в Европейската комисия като икономически съветник на комитета Delors, разработил плановете за еврото. Даниел Грос е бил член на консултативни органи на високо ниво към френското и белгийското правителство и е давал съвети на много централни банки и правителства, включително Гърция, Обединеното кралство и САЩ, на най-високо политическо ниво.

Модератор на онлайн изданието ще бъде Вероника Денизова, журналист от Bloomberg TV Bulgaria. За да следите всичко актуално около конференцията, може да се регистрирате безплатно на https://tnbt.bloombergtv.bg/.
Генерален партньор на Годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е RealFinance, основен партньор е Sirma. Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на AlltercoRobotics и А1.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“.  
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари