CareerShow 2020 изцяло онлайн с рекорден брой участници

Участвали са 150+ фирми и 5000+ кандидати
Обновена: 10 ное 2020 10:45 | 10 ное 2020 10:35, Екип на Dnes.bg
0
CareerShow 2020 изцяло онлайн с рекорден брой участници
Снимка: Career Show

Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри CareerShow 2020 ще се проведе изцяло онлайн. В два дни - на 24 и 25 ноември 150+ от най-добрите работодатели ще се срещнат с над 5000 кандидати. Въпреки трудната икономическа обстановка, водещото кариерно експо за квалифицирани кадри CareerShow 2020 събира рекорден брой кандидати, търсещи работа и възможности за развитие.

“Въпреки последните ограничения, ние сме готови с решение. Организацията на подобно мащабно събитие е дълъг процес, но тази година ни научи да сме максимално гъвкави и подготвени за всичко. Ето защо сме помислили за всеки сценарий и обещаваме да предоставим едно наистина ефективно, пълноценно и модерно онлайн изживяване на всички участници.

Наблюдаваме значителен ръст на търсенето на работа от страна на квалифицираните кадри. CareerShowOnline ще позволи на много повече хора да се включат, независимо в коя част на страната и света се намират. CareerShow 2020 събира работодатели от различни градове в България, Европа и света, за да покаже безграничните възможности за кариерно развитие, които предоставя 21 век. Това е повод над 5000 души да заявят желание да се срещнат с компаниите през този сезон.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на CareerShow.

Онлайн събитието предоставя напълно ново и модерно решение чрез иновативна платформа за видео интервюта, която ще се използва за първи път в България. Чрез нея работодатели и кандидати ще се свържат с помощта на специална мачмейкинг технология, предоставяща максимално ефективно изживяване за участниците. Срещите между търсещи и предлагащи работа ще са придружени от професионална програма с високо качество и полезно съдържание - изцяло онлайн.

Освен директни предложения за работа, събитието предоставя програма за развитие, спорт, ИТ, високи технологии, хоби, развлечение. Професионалното и личностно развитие никога не са били толкова свързани, колкото в момента, което е причина организаторите да наблегнат именно на тази тематика. Лектори като журналистът и преподавател по публична реч Анна Цолова, продуцентите Иван и Андрей, основателят на ARC Academy Антони Иванов, психологът Ани Владимирова и други професионалисти ще споделят онлайн своя опит.

“Парадоксално, преди работа и личен живот изглеждаха диференцирани, но това беше илюзия. Сега, катализирано от смесването им в пространство и време, стана още по-видимо, че едното не може да компенсира другото! Ето защо именно сега ще се наложи да осъзнаем, диференцираме и изживеем пълноценно живота си в тези най-важни сфери от живота ни!”, споделя психологът Ани Владимирова, лектор в програмата на CareerShow 2020.

Участието в събитието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна от тук: https://careershow.bg/register/


0
Още по темата: CareerShow 2020
Още от Общество
Над 2 млн. българи с дългове до 5000 лева
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари