Какви са очакванията от финансовите пазари през 2021 година?

Investor Finance Forum ще се проведе с онлайн дискусии и тв студио
Обновена: 23 ное 2020 11:01 | 23 ное 2020 09:54, Валерия Белчевска
0
Какви са очакванията от финансовите пазари през 2021 година?
Снимка: Investor

За 9-та поредна година най-голямото събитие на финансовата и инвестиционна общност в България и  региона – Investor Finance Forum, ще събере експерти от банковия, финансовия и финтех сектор, капиталови пазари, фондови борси и регулатори. Тази година заради пандемията от COVID-19Годишна финансова конференция, организирана от водещия финансов сайт Investor.bg, ще се проведена 3 декември, от 12 часа, в хибриден формат от онлайн дискусии и телевизионно студио, които ще се излъчват на живо в каналите на Investor Media Group – Investor.bg, Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg и Bgonair.bg.

И този път Investor Finance Forum ще даде възможност на лидери от финансовата индустрия да споделят опита си и да обсъдят предизвикателствата пред сектора. По време на онлайн дискусиите и в телевизионното студио експертите ще споделят очакванията си за глобалните финансови пазари през 2021 година.

Годишна финансова конференция ще се фокусира още върху макроикономическата обстановка,  инвестиционните стратегии, технологиите в финансовата индустрия и финансирането на малкия и средния бизнес. За поредна година в рамките на Investor Finance Forum ще бъде представена и Класация на фондовете в България.

Сред участниците ще бъдат Валентина Григорова-Генчева, директор „Злато и нумизматика“ в FiBank; Мартин Заимов, съосновател на "Генератор"; Николай Василев, управляващ партньор и изпълнителен директор на Expat Capital.

Още са темите и участниците може да разберете на https://financeforum.investor.bg/, където може да се регистрирате за събитието.

Събитието се провежда с генералното партньорство на Първа инвестиционна банка и подкрепата на "Фондът на фондовете",  AmundiAssetManagement, Telelink Business Services, Schroders, Software Group, ЕвроФинанс, ActivTrades, Българска фондова борса, Централен Депозитар, TBI Bank.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, списание BusinessGlobal.

 


0
Още по темата: Investor Finance Forum
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари