Какви са очакванията от финансовите пазари през 2021 година?

Investor Finance Forum ще се проведе с онлайн дискусии и тв студио
Обновена: 23 ное 2020 11:01 | 23 ное 2020 09:54,
0
Какви са очакванията от финансовите пазари през 2021 година?
Снимка: Investor

За 9-та поредна година най-голямото събитие на финансовата и инвестиционна общност в България и  региона – Investor Finance Forum, ще събере експерти от банковия, финансовия и финтех сектор, капиталови пазари, фондови борси и регулатори. Тази година заради пандемията от COVID-19Годишна финансова конференция, организирана от водещия финансов сайт Investor.bg, ще се проведена 3 декември, от 12 часа, в хибриден формат от онлайн дискусии и телевизионно студио, които ще се излъчват на живо в каналите на Investor Media Group – Investor.bg, Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg и Bgonair.bg.

И този път Investor Finance Forum ще даде възможност на лидери от финансовата индустрия да споделят опита си и да обсъдят предизвикателствата пред сектора. По време на онлайн дискусиите и в телевизионното студио експертите ще споделят очакванията си за глобалните финансови пазари през 2021 година.

Годишна финансова конференция ще се фокусира още върху макроикономическата обстановка,  инвестиционните стратегии, технологиите в финансовата индустрия и финансирането на малкия и средния бизнес. За поредна година в рамките на Investor Finance Forum ще бъде представена и Класация на фондовете в България.

Сред участниците ще бъдат Валентина Григорова-Генчева, директор „Злато и нумизматика“ в FiBank; Мартин Заимов, съосновател на "Генератор"; Николай Василев, управляващ партньор и изпълнителен директор на Expat Capital.

Още са темите и участниците може да разберете на https://financeforum.investor.bg/, където може да се регистрирате за събитието.

Събитието се провежда с генералното партньорство на Първа инвестиционна банка и подкрепата на "Фондът на фондовете",  AmundiAssetManagement, Telelink Business Services, Schroders, Software Group, ЕвроФинанс, ActivTrades, Българска фондова борса, Централен Депозитар, TBI Bank.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, списание BusinessGlobal.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Investor Finance Forum
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари