Пред какви предизвикателства се изправя имотният пазар в София и страната?

Темата на онлайн дискусията на Imoti.net на 7 декември
Обновена: 1 дек 2020 10:06 | 1 дек 2020 09:41, Красимир Ангелов
5
Пред какви предизвикателства се изправя имотният пазар в София и страната?

Как се отрази пандемията на имотния пазар в София и страната? Отговор на този и още интересни въпроси ще даде онлайн дискусията на водещия сайт за имоти Imoti.net, която ще се проведе на 7 декември, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на сайта на медията.

Експерти от различни сфери ще анализират пред какви предизвикателства COVID-19 изправи имотния пазар в столицата и страната. Румяна Александрова от „Сандер Корект РА“ и Антон Андонов от "ЕРА недвижими имоти" ще дадат актуални данни за състоянието на сектора в София и страната през изминалите 11 месеца.

Даниела Иванова
, началник отдел "Ключови партньорства и пейрол бизнес", Пощенска банка ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране.

Новото строителство в София и страната ще коментира Георги Шопов, председател

на Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема "Предизвикателствата на COVID-19 пред пазара на недвижими имоти в София и страна" ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Серията онлайн дискусии са част от мисията на "Годишните награди на Imoti.net", която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти.

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, „Мениджър“ и „Градът Медиа Груп“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
Докато има наплив преди 3 години
Докато има наплив във София, цените ще са високи.Фирмите строят около 6 хил апартамента годишно, в София умират около 15 хил души на година (за да се сметнат освободените жилища грубо се дели на 2).Придошлите в София годишно са около 20 хил. Баланс донякъде се постига от къщите които хората сами строят, ремонти на стари жилища. Има и по-малък отлив от София за чужбина и малко към провинцията.Като или ако прилива спадне - и цените ще паднат.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото някой през 2008г предвиди състоянието на НИ през 2013.
2
1
 
4
 
! Отговори
Брокер преди 3 години
Шъ съ яде тухли, бетон и арматура. За дисерт-дуграма.
1
2
 
6
 
! Отговори
Имотчо преди 3 години
Предизвикателствата пред имотния пазар са пределно ясни според тези експерти! Ще се чудят как да удържат цените по-ниски, защото са се засилили да гонят 4000 евро в крайните квартали, като Христо Ботев и Факултета. По-евтино е само в Столипиново 3886 евра. Офис площите са вече на 50 евра на квадрат, без поддръжка на сградата и без паркоместа. А складовите бази, там вече нещата са дебели. В Елин Пелин, под 3500 евра не можеш и проста нива 15 категория да си купиш.* - цени са за квадрат без ДДС

Спонсорирани публикации