Според зодията: Кой е любимият ви комплимент?

Някои обожават да чуват похвали за себе си
10
Според зодията: Кой е любимият ви комплимент?
IStockphoto

Похвалите са положителна оценка и по принцип повечето хора реагират на тях със задоволство. Истината обаче е, че всеки човек приема индивидуално различните комплименти.

Даден човек може да грейне от гордост, след като му бъде отправено определено ласкателство, друг може изобщо да не разбере, нито да оцени комплимента, а трети може да вземе похвалата за подигравка.
 
Затова е хубаво да знаете с какви думи да хвалите своите близки хора, така че те да ги докоснат най-силно, носейки им истинска радост. Вижте с какви думи е най-добре да ласкаете и половинката си, така че тя да лети на крилете на щастието!
 
Ето и кои са най-подходящите комплименти за всеки зодиакален знак:
 
Овен: Не спираш да ме удивляваш!
 
Овенът е амбициозен и конкурентен знак. Когато се заеме с нещо, той почти винаги довежда нещата до подходящ завършек. Човекът Овен умее да трупа постижения по време на житейския си път. Той се радва, когато и другите хора (особено близките му) оценяват и признават неговите успехи, защото те са му коствали много усилия, жертви и поети рискове.
 
Телец: Знам, че винаги мога да разчитам на теб!
 
Телецът се гордее с това, че е разумен, надежден и стабилен като личност. Той осъзнава факта, че хората могат да се опрат на него в труден момент. Телците са здраво стъпили на земята индивиди, които могат да вдъхнат кураж и спокойствие на своите близки, когато те имат най-голяма нужда от това. Ако им признаете това качество, сърцето им ще се разтупти от щастие.

Близнаци: Ти виждаш доброто у всеки!
 
Близнаците са приятелски настроени към всички. Те са хора, които живеят, за да общуват и са първите, които ще обърнат внимание на човек, който е отхвърлен от другите, аутсайдер е, или е самотник. Близнаците имат дарбата да виждат доброто у всеки човек, без да го съдят за каквото и да било. Те не страдат от предразсъдъци. Признайте им това качество и ще озарите деня им!

Рак: Ти можеш да дадеш най-добрия съвет!
 
Хората от зодия Рак са много чувствителни и притежават емпатия към другите. На пръв поглед те могат да изглеждат студени, но са много интуитивни и усетят ли, че техен близък преминава през труден момент, те винаги са готови да го изслушат и да му дадат най-добрия съвет. Уведомете вашия Рак, колко много цените факта, че той/тя ви съчувства. Това ще стопли душата му!
 
Лъв: Ти ме вдъхновяваш!
 
Лъвът жадува да получава признание и внимание. Макар да е много уверен в себе си, той все пак обича, когато другите допълнително ласкаят самочувствието му. В същото време Лъвът обича да дарява радост на близките си и като цяло се старае да вдъхновява и да зарежда с позитивни мисли и емоции хората около себе си. Затова ако му кажете, че той ви кара да бъдете най-добра версия на себе си, той ще замърка от удоволствие.
 
Кои са любимите комплименти на останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации