Любо Ганев: Все повече потребители искат да преминат на газ

Секторът е сред големите бенефициенти от коронакризата
14

Секторът на търговията с компресиран природен газ е сред големите бенефициенти от коронакризата, тъй като метанът е най-екологичното и най-евтиното гориво към момента. Това заяви Любомир Ганев, бизнесмен, председател на Българска федерация по волейбол, в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria, с водещ Христо Николов

Любомир Ганев коментира, че неговият бизнес е главно фокусиран в изработката на вместимости за зареждане на големи фабрики, административни и общински сгради, като при тях не се отчита спад на търсенето на газ.

"Дори да спадне търсенето, то ще се отрази в количеството газ, докато броят на клиентите ще продължи да се увеличава. Все повече потребители желаят да преминат на компресиран природен газ, защото е два пъти и половина по-евтино и е възможно най-екосъобразното", обясни той.

По думите на госта е изключително важно за всеки предприемач, освен да генерира приходи, бизнесът му да създава работа и той да уверен в това, с което се захваща.

"Дисциплината в спорта е основното, тъй като тя учи на непримиримост и увереност - дори и да си удариш главата в стената, ставаш и продължаваш напред", посочи той.

Любомир Ганев сподели, че неговата фирма за производство на платформи и полуремаркета за зареждане, както и батериите от бутилки, с които се захранва зала "Христо Ботев", е сред най-големите в Европейския съюз и цялата гама от продукти е изцяло българска изработка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: природен газЛюбо Ганев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
А ТИ КОЛКО ИСКАШЕ -40 ЛВ ЛИ ?)
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я съм на дръвца.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това даже няма смисъл да се коментира.. Сценария от 90-те, партийни пари на мутри... ПЪЛЕН ПРОВАЛ.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОЩЕ ЕДНА ПЕРАЛНЯ НА МУТРЕНСКИ ПАРИ
8
0
 
2
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
То хубаво щом е така по цивилизования свят - на газ, но бай *** като тръгне да побългарява технически нещата, много потребители ще преминат в едно друго място, където газ няма да им трябва ... нищо няма да им трябва.
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не съм съгласен. На бензин си е много икономичен двигателя, зависи как го караш.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Газ ли? Една смяна на газовата бутилка на колата / минала е десет години/ ми излезе 180 лв. плюс проверка за изтичане на газ още 50 лв, пътни до майсторите още 30 лв.. излиза 250 - 260 лв. плюс евро сонда 140 лв. точно 400 лв.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И приз ум не ми минава да минавам на газТрябва да съм луд Още един разход
4
3
 
6
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ТОЙ ГАЗА АКО БИЛ ХУБАВ ОЩЕ ТРАКИТЕ ЩЯЛИ ДА ГО ПОЛЗВАТ НЕДЕЙ ДА ГИ МИСЛИШ ЗА ТОЛКОВА ПРОСТИ НЯМАШЕ ДА СА МЪЧАТ ДА СА ОТОПЛЯВАТ ОТ ВЪЗДУХА
3
1
 
8
 
! Отговори
краставицата преди 3 години
Ако беше краставичарщеше да каже:Все повече потребители искат да преминат на редена салата с краставиции шопска салата с краставица.Краставицата е полезна срещу ковид19
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЛЪЖЕ. Най евтино е в маалата. И тока и водата и данъка...
1
0
 
38
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
ЛЮБО КАЖИ КОЙ СТОИ ЗАД ТЕБЕ НЕ МИ ГОВОРИ ЗА НЕЩО ДЕТО НЕ РАЗБИРАШ

Спонсорирани публикации