Предлагат ново увеличение на цената на газа

То ще влезе в сила от 1 октомври
21 сеп 2021 13:03,
55
Предлагат ново увеличение на цената на газа
Снимка: БГНЕС

През октомври – ново увеличение на цената на газа. Това е предложението на „Булгаргаз“. То е изпратено за одобрение на енергийния регулатор.

От компанията искат повишаване с 16 на сто.

Разчетите са направенипреди повече от 10 дни, през които цените на синьото гориво на европейските борси продължиха да скачат, предаде БНР.

Още по темата
Наскоро газовата компания направи прогноза за ноември, когато отново се очаква поскъпване на газа.

Окончателните цени ще бъдат обсъдени в края на месеца, а ще бъдат утвърдени на 1 октомври.

Заради растящите цени на горивото от енергийния регулатор вече съобщиха, че най-вероятно от януари ще има и нови по-високи цени на тока, парното и топлата вода.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да повярвам, колко *** хора има в България. Цените скачат не заради Борисов и неговото управление, ***!!! Вече ви управлява Радев. Ако не сте разбрали какво ви чака ще го усетите на голите си ***, дето ги размятахте на площадите. Проблемът ви е, че Радев не го е грижа за вас. Както не го беше грижа и когато приятели и роднини умираха в болниците, а той ви събираше по площадите и размахваше юмруци. Тепърва ще ревете от него, но тогава няма да има кой да ви чуе!
45
1
 
2
 
! Отговори
Наивници преди 2 години
До Анонимен 43. Когато питаш някого за нещо му даваш трибуна, за да ти отговори. Кога за последно някоя телевизия е поканила Борисов да отговори? Няма такава, която да декларира такова нещо. Това ли е демокрацията? Публично от най-високата трибуна ръсиш обвинения, без право на опонента. Е, такава държава ли искаш? Крайно време е някой да даде на Борисов време да отговори на всичко, което касае държавата ни и неговото управление.нещо, като блебисцит. Иначе си стреляте във въздуха и се лутате.
44
1
 
2
 
! Отговори
Наивници преди 2 години
До 45. Разбира се, че не говоря за още управление, но го прекъснете цивилизовано, с избори, без ексцесии. Изберете нови, но нормални, хора с опит, умения и знания, а не площадни освирепели неудачници. Икономиката не е шоу, нито трябва да се допускат стари мутренски муцуни до нейните лостове. За ковчежник ни бутате човек със съмнителна полова ориентация, а за икономист човек в конфликт с конституцията. Човек и, когато се жени пък не бърза, а вие слагате управници от на два месеца и фуражки.
43
3
 
3
 
! Отговори
stiling до СССР преди 2 години
"Браво на тиквата плати 3 милиарда от нашия джоб за тръбите, сега всеки месец увеличаване на газа ,браво тикво простаааа мутренска."Пич ако ТИКВАТА на беше построил тръбата с твойте пари, най-вероятно цента щеше да е още по-висока защото по малко газ щеше да се пренася на запад. Тогава същия ти щеше да ревнеш. "защо тикавата не построи тръбата през България, ако я беше построил щеше да има повече газ и по-ниска цена!" Така, чу няма угодия и тако и вако винаги ТИКВАТА Е ВИНОВНА. ЛОШ МАТЕРИЯЛ!
42
3
 
0
 
! Отговори
СССР преди 2 години
Браво на тиквата плати 3 милиарда от нашия джоб за тръбите, сега всеки месец увеличаване на газа ,браво тикво простаааа мутренска.
41
1
 
0
 
! Отговори
наивник преди 2 години
До Наивници ...///...И още колко по 12 години да го чакаме да довършва Борисов???Връзката с Гърция не е ли готова? Баце я открива поне три пъти, а сега се оказва, че не я довършил. Балкански (турски) поток е готов, НО без отклонение за нас, само транзит на руска газ към Сърбия.По твоята логика да го оставим Борисов до живот да управлява, че да му търсим отговорност. А като се гътне, прехвърля ли се отговорността върху наследниците му? Иначе не виждам смисъл да го оставяме до живот премиер.
40
2
 
1
 
! Отговори
Наивници преди 2 години
До Анонимен 45 Сега вече ще питаш юмрука.Борисов не успя да довърши Балкански поток и интерконектора с Гърция и нищо не можем да му кажем,а виновните сте вие,които ни натресохте корумпирани некадърници,на които в проекта им пише един + 50 млр и един-за тях. Борисов ме интересува дотолкова, че да можех да го питам: като ти дадоха доверие хората, защо сега е така...? А,сега на кого?На старата ми шапка!Има ли буфери и могат ли вашите учени всезнайковци да ги приложат. Времето на чегъртането свърши
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Питайте Винету Борисов и Теменужка Увехнала, къде е евтиният американски газ от диверсификацията, която казаха, че извършили. Къде е азербайджанския газ от диверсификацията им?
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако беше на власт ББ, вече щеше да има всенародни въстания, назобени и след това самозапалени хора, а сега нищо, пълна тишина, това говори само едно, че срещу Борисов всичко е било организирано.
37
2
 
4
 
! Отговори
Наивници преди 2 години
До до наивнициБорсата драги е едно, а другото се нарича буфери.Ако беше Борисов щяхме да му на трием мутрата и да го питаме къде е ефекта от балкански поток. А, сега тия ще ни пращат да гоним Михаля.Те си чегъртат и си слагат свои хайдуци, а икономиката и народът кучета ги яли. Това са хора, които ще ни унищожават по проект, ако това ви устройва.Мен обаче не,искам някой да го е грижа за успеха на цивилизационният ни избор.Ако този някой е бърка в кацата да го съдим,нали има един Панов и Кьовеши
36
1
 
4
 
! Отговори
реалист преди 2 години
БКП,БКП,БКП
35
4
 
5
 
! Отговори
до vdch преди 2 години
Немците затварят, обаче Франция и Англия строят нови, Турция може и тя да се включи мощно на пазара с атомна енергия ама... все тая, за друго иде реч. Дори и да тръгне някога Белене, от него евтин ток никога няма да видим, цената за изграждане ще е баснословно надута и поне половината средства ще са от кредитори. А кредиторите не са *** парчета и не са благотворителна организация...
34
3
 
3
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
До Наивници По глупаво герберско съчинение не бях чел, заради такива хора като теб съм способен и Господ да намразя, ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ е виновен, как едно служебно правителство може да вдигне цените на ток, газ и горива, разберете го най после - това увеличение е за целия свят, а специално за теб с друг пример - ако купя кило домати за 2 лева на борсата КАК да ти ги продавам по 1.50, дано си разбрал, ама едва ли.
33
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето я бе! Ето я голямата полза от подаръка на Баце от 3 милиарда за Турски поток. Важното е, че изпълни заръката на господаря от Кремъл, пък м..ната му на народа!
32
0
 
2
 
! Отговори
Бай Шиле преди 2 години
Еха, кеф.Абе вдигаите цената направо на 200 % да не се занимавате всеки ден с увеличения.
31
0
 
5
 
! Отговори
vdch преди 2 години
33, може и да си прав, но не Кремъл е виновен за дефицита на ток в Европа. В края на годината немците си затварят последните ядрени реактори, следва ново повишение. А и не Кремъл повишава цените на въглеродните емисии и измисли "страшните" климатичните промени и други глупости, в които и ти не вярваш.
30
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е той Путин толкова години беше приятел на България, най-скъпата газ в Европа плащахме...
29
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Белене работеше, ситуацията щеше да е същата! На общ енергиен пазар сме, Белене щеше да продава на европейски цени, а не на 3 стотинки за населението, въпреки, че и внуците на населението ще има да го изплащат това Белене... Стига с тези *** Кремълски опорки!
28
5
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Нали ви писах тук, че до изборите рундю ще се оака тотално. Е ся му яжте юручето, комунистчета :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да му мислят тези с кредитите и най вече с ипотечните, защото на много хора банките ще си вземат жилищата.

Спонсорирани публикации