Утре започва Career Show 2021

Събитието ще се проведе на 29 и 30 септември в Sofia Event Center
Обновена: 28 сеп 2021 11:32 | 28 сеп 2021 10:14, Петя Славова
0
Утре започва Career Show 2021
Снимка: PR

Утре започва водещото кариерно изложение за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе в хибриден формат в 2 последователни дни - на живо на 29 септември в Sofia Event Center (мол Paradise Center) и онлайн на 30 септември.

На събитието ще се влючат водещите работодатели у нас, които ще представят актуалните предложения за работа за специалисти в повече от 60 сектора. На Career Show 2021 ще намерите предложения за професионално развитие за хора с разнообразен опит и умения. Част от фирмите, с които ще можете да се срещнете лично по време на събитието са:
●    IT: vmWare, Codix, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Modis, Tek Experts, DevriX
●    Финанси: Райфайзенбанк, ProCredit Bank, банка ДСК, Българска народна банка
●    Аутсорсинг: Alorica, Telus International Europe, Sutherland, Sensata
●    Търговия и логистика: LIDL, Kaufland, METRO, Lilly дрогерия, Cargotec, Cargill
●    Телекомуникации и инженерство: Telenor, А1, Melexis, Geotechmin

Пълният списък с компаниите-изложители на Career Show 2021 можете да видите на careershow.bg/exhibitors/

“Изключително сме развълнувани, че след едногодишна пауза отново можем да се върнем към събитията на живо. Екипът ни е зареден с нова енергия, идеи и вдъхновение, които нямаме търпение да споделим с всички участници. Career Show 2021 ще бъде незабравимо изживяване за всеки, който се стреми да развива професионалните си и лични умения и да покорява нови кариерни върхове. Онлайн форматът на събитието запазихме за тези участници, които не могат да бъдат в Sofia Event Center, защото вярваме че физическите граници не трябва да бъдат пречка за пълноценното развитие”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Участниците, които не търсят активно работа, могат да се включат в целодневна програма с водещи лектори. Тя включва разнообразни лекции, уъркшопи и дискусии за успешна кариера и щастлив живот. Своя професионален опит и съвети ще споделят доказани експерти от света на бизнеса и обществения живот като Левон Хампарцумян, шеф-готвачът Силвена Роу, ТВ водещата Десислава Стоянова, младият режисьор и влогър Крис Захариев. Феновете на високите технологии и науката ще разберат последните тенденции в роботиката, финтех индустрията, софтуерното инженерство, биомедицината и др. Цялата програма можете да видите на careershow.bg/program.

Участието в Career Show 2021 e абсолютно безплатно след задължителна регистрация на: careershow.bg/register/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации